Σπίτι

Παίξε με τα φυτά σου και κάνε τον χώρο σου ξεχωριστό!

Τα φυτά δίνουν πάντα μια διαφορετική νότα στην διακόσμηση εσωτερικού χώρου, μιας και μαρτυρούν στοιχεία του χαρακτήρα μας!
Αν είστε ανήσυχα πνεύματα σαν κι εμάς, δεν θα σας αρκεί να «ακουμπήσετε» μια γλάστρα σε μια γωνία του σπιτιού σας!
Βρήκαμε λοιπόν προτάσεις μόνο για εσάς, με πρωτότυπες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα φυτά και την καλλιτεχνική σας φύση!

Βάλτε το φύλλο σε κορνίζα!

Σαν κατασκευή είναι πολύ απλή και σίγουρα τα βασικά βήματα τα ξέρετε! Αποξηράνετε τα φύλλα ή το λουλούδι που θέλετε να «κορνιζάρετε» σε ένα βιβλίο, και όταν περάσουν λίγες μέρες είναι έτοιμο για την κατασκευή σας!

Κρεμάστε τις γλάστρες σας!

Δεν είναι τίποτα δύσκολο! Φτιάξτε ένα πλαίσιο από ξύλο που να χωράει τις γλάστρες σας και με την βοήθεια ενός σχοινιού, κρεμάστε τες από την οροφή! Η πινελιά που θα δώσει στον χώρο σας είναι μοναδική!

Μεταμορφώστε κάτι παλιό, σε κάτι υπέροχο!

Ένας παλιός πάγκος εργασίας, μπορεί να μεταμορφωθεί στον κήπο της Εδέμ, με απλά βήματα και λίγη φαντασία! Πολλές γλάστρες, διαφορετικά σχέδια και χρώματα, θα κάνουν αυτόν τον «άχαρο» πάγκο πανέμορφο!

Κουρτίνα από φυτά!

Αυτή η πρόταση ταιριάζει πολύ στην κουζίνα, αλλά και στο γραφείο σας! Είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο, θέλει όμως συχνά άλλαγμα διότι δεν αντέχει!

Κρεμαστός κήπος!

Ένας ξύλινος στρογγυλός δίσκος, σχοινί και μικρά γλαστράκια με παχύφυτα ή ανθοφόρα, θα δώσουν χρώμα και άρωμα στο δωμάτιο που θα στολίσουν!

Τολμήστε λοιπόν κι εσείς αυτή την Άνοιξη να φέρετε την φύση μέσα στο σπίτι σας! Εσείς, με ποια πρόταση μας θα στολίζατε τον χώρο σας;

About the author

Εύη Πέτρου