Ανθρωπινες Σχεσεις

Παράλληλη σχέση… ένας έρωτας καταστροφικός!

Written by Dimi Ligkarou

Γιατί πάντα είσαι απέναντι!2016-10-18-12-25-17-1521445501

Η αγκαλιά ενός άλλου ανθρώπου είναι η λύση που δίνουμε για τα προβλήματα που ίσως εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε. Μια κακή επικοινωνία, έλλειψη σεξουαλικής ζωής, αδιαφορία από το σύντροφο και μοναξιά…ίσως και ένας γάμος από «βόλεμα».

Έρχεται στην ζωή σου ξαφνικά σα βαρδάρης,κρύος αέρας που θα σε συνεπάρει και στο τέλος θα αφήσει την παγωνιά του σκορπώντας παντού όλα όσα πέρασες σαν σκόνη στο πέρασμα του όμορφα, ονειρεμένα, άσχημα, γλυκά, πονεμένα γεμάτα θυμό, μίσος και συναισθήματα εκδίκησης!

Έτσι μια μέρα έρχεται αυτό το μικρό φτερωτό τερατάκι και σε χτυπάει χωρίς οίκτο. Και όλα μοιάζουν σαν παιχνίδι τρελό, παράλογο και λογικό μαζί. Ανύπαρκτη η ιδέα να το διαχειριστείς. Ένα πάθος που δε γίνεται να μην εκραγεί λες και ήταν φυλαγμένο κάπου καιρό. Ξεφεύγει. Η καθημερινότητα γίνεται παραμύθι και δε σε νοιάζουν οι τύψεις, δε σε φοβίζει τίποτα. Μοιράζεσαι ξανά, κάθε κύτταρο σου ανανεώνεται. Λόγια πάθους, λόγια αγάπης, υποσχέσεις και δώρα, αυτός γίνεται ο άνθρωπος σου! Ανοίγεσαι,ζεις ξανά…

Μέχρι…μέχρι να γίνει το λάθος. Γιατί τα σπίτια δε κλείνουν εύκολα σε αυτές τις σχέσεις. Η ημερομηνία λήξης υπάρχει όσο και να σε φοβίζει. Αυτός που θα κάνει το λάθος, αυτός και θα προσπαθήσει να μαζέψει τα πάντα. Τα λόγια τα μεγάλα, την επαφή, την επικοινωνία, σκοτώνοντας αργά, ψυχικά τον άλλο.

Αρχίζει το πισωγύρισμα και για τους δύο. Μαρτυρικό, λόγια που αρχίζουν να πονάνε. Ίντριγκες, φόβος, θυμός, συναντήσεις -τηλεπαθητικές- γιατί ο ένας σκέφτεται έντονα τον άλλο. Άρνηση της αποδοχής, του τέλους. Και όμως ναι, γίνεται ένα όνειρο που δε λέει να ξημερώσει να τελειώνει. Σκέψεις θολές. Τράβηγμα από τα μαλλιά μήπως και αρχίσει πάλι από την αρχή. Πόνος, κλάμα. Τι έδωσες; Τι πήρες; Πόσο άξιζε; Και έρχεται το τέλος όπου όλα έχουν σταματήσει. Επικοινωνία ελάχιστη, αλλά κρύβει μια ζεστασιά,αγάπη,αγάπη που ποτέ δε θα ξεχαστεί. Ο ένας έφυγε σχεδόν και αφήνει πίσω του σημάδια ακόμη. Θυμός και εκδίκηση χορεύουν τρελά σε έναν ιστό αράχνης. Τόσο λεπτά συναισθήματα και ανεξέλεγκτα…favim-com-beautiful-couple-cute-love-silhouette-126903

Οι άνθρωποι σε όλες τις σχέσεις για να σώσουν το τομάρι τους διαλύουν άλλους ανθρώπους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μια τελευταία συμβουλή: Όποιος δει με τα μάτια του τον παράλληλο έρωτα, μπορεί να κάνει μια στροφή και να φύγει…και ποτέ μα ποτέ μη γυρίσει να κοιτάξει πίσω γιατί τότε δίνει υπόσχεση.

About the author

Dimi Ligkarou

Είμαι η Δήμητρα.
Αθεραπευτα ρομαντική και ίσως ονειροπολα. Αγαπώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και εμπνεομαι μέσα από κάθε έναν έτσι ώστε να μπορώ να το αποτύπωσω και γραπτώς. Λατρεύω την Ευρώπη και τα ταξίδια σε αυτήν!
Έμαθα να λέω ξεκάθαρα αυτό που νιώθω και ας μην αρέσει σε πολλούς!! Έτσι κερδίζω μόνο ότι αληθινό μπορεί να κυκλοφορήσει δίπλα μου!
Φιλιά σε όλους ;)