Ομορφιά

Ποια μέθοδο αποτρίχωσης να επιλέξω;

ΤΡΙΧΕΣ! Ένα πρόβλημα που έχει απασχολήσει όλες τις γυναίκες κατά καιρούς..Εάν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που προσπαθούν άδοξα κάθε φορά να απαλλαγούν από τις τρίχες ανεπιτυχώς καθώς δεν γνωρίζουν ποια μέθοδος αποτρίχωσης τους ταιριάζει τότε παρακάτω θα βρεις ότι χρειάζεσαι..Γιατί κακά τα ψέματα ποια θέλει να έχει τρίχες και μάλιστα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι;

ΞΥΡΑΦΑΚΙ 

Σίγουρα ο πιο γρήγορος και ανώδυνος τρόπος για να απαλλαγείς από τις τρίχες αλλά δυστυχώς μόνο για λίγο.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: μικρή διάρκεια αποτελέσματος,κίνδυνος να κοπείς,οι τρίχες βγαίνουν πιο άγριες μετά.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: γρήγορη διαδικασία,ιδανικός τρόπος για όσες δεν έχουν έντονη τριχοφυΐα.

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Τη χρησιμοποιείς, όπως και το ξυραφάκι,στο μπάνιο και την αφήνεις να δράσει λίγα λεπτά..Ιδανική λύση για όσες έχουν λίγες τρίχες η χνούδι!
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: μπορεί να δημιουργήσει φαγούρα η κοκκινίλες και δεν ενδείκνυται για περιοχές με έντονη τριχοφυΐα. Οι τρίχες ξαναβγαίνουν σχετικά γρήγορα καθώς το αποτέλεσμα διαρκεί λίγο παραπάνω από το ξύρισμα!
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: γρήγορη μέθοδος,χωρίς κίνδυνο να κοπείς όπως με το ξυραφάκι και η τρίχα όταν ξανά βγαίνει δεν είναι τόσο άγρια!

ΚΕΡΙ

Αποτελεσματικός τρόπος ο οποίος ενδείκνυται για όσες έχουν πολλές και σκούρες τρίχες..
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: πονάει αρκετά σε σχέση με άλλες μεθόδους,χρονοβόρα
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: μεγάλη διάρκεια ως και 3 εβδομάδες,εξασθενεί τη τρίχα και με τον καιρό βγαίνουν λιγότερες!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Εξίσου αποτελεσματικός τρόπος, ιδανικός για μεγάλες περιοχές σώματος με έντονη τριχοφυϊα και μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων!
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: πόνος καθώς,όπως και στο κερί η τρίχα βγαίνει από τη ρίζα,κίνδυνος να »γυρίσει» η τρίχα αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά!
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: διάρκεια αποτελεσμάτων ως και 3 εβδομάδες,εξασθενεί τη τρίχα όπως το κερί!

 

ΛΕΙΖΕΡ

Ίσως και ο καλύτερος τρόπος αποτρίχωσης ειδικά για όσες υποφέρουν από έντονη τριχοφυΐα!
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: σε πολλές περιοχές όπως το μπικίνι είναι αρκετά επώδυνο..Επίσης το κόστος,συγκριτικά με τις υπόλοιπες μεθόδους είναι υψηλό!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: μόνιμο αποτέλεσμα,καθώς μετά από λίγες συνεδρίες η τρίχες μειώνονται αισθητά.Έπειτα από κάποιες επαναλήψεις οι τρίχες σχεδόν εξαφανίζονται και οι συνεδρίες μειώνονται ως και 1-2 φορές το χρόνο!

 

 

 

 

Leave a Comment