Ανθρωπινες Σχεσεις

Πώς καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπός σου!

o-anthropos-sou

 

Δεν είμαι σίγουρη εάν παίζει ρόλο η ηλικία ή όχι, αλλά τις περισσότερες φορές έχουμε αναρωτηθεί εάν ο άνθρωπος με τον οποίο είμαστε μαζί είναι πραγματικά ο άνθρωπός μας!

Πώς όμως μπορείς να το καταλάβεις; Μπορεί να σου έχει τύχει να ακούσεις  μέσα σου μια φωνή να σου το φωνάζει και να σου λέει: Nαι! Αυτός είναι! Τότε λειτουργείς ενστικτωδώς! Και το καλύτερο είναι όταν με τον καιρό επιβεβαιώνεσαι! Και το λέω αυτό, γιατί οι περισσότερες σχέσεις στην αρχή είναι τέλειες και μετά όσο ξεθωριάζουν, παλιώνουν… Όταν όμως βρεις τον άνθρωπό σου τότε θα καταλάβεις ότι συμβαίνει το αντίθετο. Δηλαδή, όσο περνάει ο καιρός η σχέση καλυτερεύει και  η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική.

Όχι! Δεν θα νιώσεις σφίξιμο στο στομάχι ούτε τα πόδια σου θα τρέμουνε. Αντιθέτως, θα αισθανθείς μία ανεξήγητη οικειότητα και ένα αίσθημα γαλήνης και ολοκλήρωσης.

Γιατί ο άνθρωπός σου είναι αυτός που θα σκεφτεί για σένα κάτι  πριν ακόμα το σκεφτείς  εσύ, θα θελήσει να σε φροντίσει σα να είσαι μικρό παιδί, θα σε κοιτάει στα μάτια για να διαβάσει τα συναισθήματά σου και θα σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό! Θα σε παροτρύνει να κάνεις αυτό που αγαπάς και θα σε βοηθάει  να προχωράς πάντα ένα βήμα μπροστά! Θα θέλει να σου φτιάχνει το κέφι και να σε κάνει να γελάς με το χιούμορ του για να νιώθεις άνετα και βολικά.

Είναι εκείνος που θα κάνει το πρόβλημά σου δικό του, θα μοιραστεί το άγχος σου και θα συζητήσει κάθε σου σκέψη έτσι απλά για να δει το χαμόγελό σου και να σε ανεβάσει ψυχολογικά. Είναι αυτός που θα μπορέσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και να του εμπιστευτείς τα πιο κρυφά σου μυστικά, αλλά ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα! Και θα το κάνεις ,γιατί ξέρεις ότι δεν θα σε κρίνει, αλλά θα θέλει να μάθει ότι δεν έχεις τολμήσει να πεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό!archio-lipsis-1

Είναι εκείνος που θα σου λέει καλημέρα κάθε πρωί και θα σε παίρνει αγκαλιά για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σας, θα πλένει τα πιάτα για να μη κουραστείς εσύ που όλη μέρα ήσουν στην κουζίνα για να τον ευχαριστήσεις. Θα σου τονίζει την αυτοπεποίθηση, θα αγαπάει την εμφάνισή σου και δεν θα θέλει να σε αλλάξει! Ακόμα και όταν δεν θα θέλει να βγείτε έξω με φίλους  για φαγητό θα σου κάνει το χατίρι για να σε δει χαρούμενη.

Είναι εκείνος ο λίγο ιδιαίτερος  τύπος ο επιλεκτικός που επέλεξε εσένα για να του ομορφύνει τη ζωή και να περπατήσετε μαζί σε εκείνο το μονοπάτι με τα γλυκά χρώματα … δεν σου βροντοφωνάζει  αγάπες και λουλούδια , αλλά με τις  μικρές καθημερινές πράξεις του σου μαθαίνει πώς είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι ακόμα και στις πιο άθλιές σου στιγμές που ούτε εσύ δεν αντέχεις τον εαυτό σου.

Ναι, αυτός είναι που σε ενθουσιάζει, τον θαυμάζεις και δεν σου φτάνουν ούτε όλες οι αρετές του κόσμου για να τον περιγράφεις…urban-love-stories11__700

Leave a Comment