Πώς να φορέσεις την πλισέ φούστα σου!

Την λατρέψαμε γι’ αυτό και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα must trends της γκαρνταρόμπας μας ακόμα και τον χειμώνα. Χαρίζει ένα κομψό και αέρινο αποτέλεσμα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το ύφασμα, το μήκος και τον χρωματισμό. Είναι κατάλληλη για κάθε σωματότυπο και ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Μπορείς να την συνδυάσεις πολύ εύκολα με διάφορους τρόπους. Αν, παρ’όλα αυτά, έχεις ενδοιασμό στο πως να την συνδυάσεις τα παρακάτω outfits θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το στυλ που σου ταιριάζει περισσότερο.

Η πλισέ φούστα σε nude απόχρωση σε συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο jacket και ankle boots, δίνει ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Για μια απογευματινή ή πρωινή βόλτα συνδύασε την πλισέ φούστα σου με ένα πουλόβερ ή φούτερ και τα αγαπημένα σου sneakers.

 

Για ένα πιο sexy αποτέλεσμα η μίνι πλισέ φούστα είναι η κατάλληλη επιλογή. Συνδύασε την με ένα Τ-shirt ή πουκάμισο για πιο preppy look.

Η πλισέ μακριά φούστα είναι κατάλληλη γι΄αυτές που θεωρούν ότι έχουν επιπλέον πόντους στις γάμπες. Συνδύασε την με ένα απλό τοπ και γόβες ή με μπαλαρίνες.

Φόρεσε την δερμάτινη ψηλόμεση πλισέ φούστα σου με ένα απλό crop top και lace-up heels ή με ankle strap heels.

Με μία έρευνα αγοράς μπορείς και συ να αποκτήσεις την πλισέ φούστα που σου ταιριάζει χωρίς να έχεις κάποιο ενδοιασμό για το πως να την συνδυάσεις!!!!