Μόδα

Πώς να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα το καλοκαίρι!

mm
Written by ChristieX

Εάν έχεις σκοπό να αποθηκεύσεις το μαύρο σου φόρεμα στην ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα, ξανά σκέψου το…

Το μαύρο μπορεί να έχει συνδεθεί με τον χειμώνα και να αποτελεί την Νο 1 εύκολη λύση για τις κρύες ημέρες της εποχής, όμως δεν σημαίνει πως δεν φοριέται εξίσου την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Θα μου πεις… Μαύρο με τόση ζέστη; Μαύρο, τώρα που ανθίζουν τα λουλούδια, ανεβαίνει η διάθεση και θέλουμε να φορέσουμε χρώμα όσο δεν πάει;

Η απάντηση είναι Ναι υπό προϋποθέσεις κ αναλόγως το σκεπτικό.

Τι εννοώ;

Ναι υπό προϋποθέσεις, εννοώντας πως δεν θα επιλέξεις να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα, μέρα μεσημέρι με καύσωνα. Αντιθέτως, θα το βάλεις ένα πρωινό της άνοιξης με δροσερό αεράκι ή μια βραδιά καλοκαιριού για μία σέξι εμφάνιση.

Από την άλλη, αναλόγως το σκεπτικό εννοώ την διάθεση σου. Μπορεί να θέλεις να δείχνεις chic, γοητευτική και σοβαρή ή απλά μπορεί να μην βρίσκεις τίποτα στην ντουλάπα σου που να εξυπηρετεί την ανάγκη σου για στυλ εκείνη την ημέρα.

Η λύση για όλα τα παραπάνω είναι το μαύρο σου φόρεμα.

Δεν θα σου πω πόσο in fashion, διαχρονικό και ευκολοσυνδύαστο είναι ένα μαύρο φόρεμα, το ξέρεις ήδη.  Θα σου πω (που και αυτό το ξέρεις αλλά ίσως το ξεχνάς) πως το μαύρο ταιριάζει και κολακεύει όλες μα όλες τις γυναίκες. Επομένως, γιατί να μην το προτιμάς και το καλοκαίρι;

Ιδού, λοιπόν, μερικές ιδέες για φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα αύριο κιόλας!

About the author

mm

ChristieX

Fashion watcher, lover and bag maniac.

-Be yourself in a chic outfit-