Μόδα

Πως να είσαι στιλάτη στην εγκυμοσύνη σου!

Όλοι πιστεύουν πως η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ δύσκολη για μια γυναίκα, και ειδικά όταν πρόκειται για το ενδυματολογικό κομμάτι. Ανέκαθεν μια γυναίκα μπορεί να ξοδέψει ώρες ατελείωτες μπροστά στη ντουλάπα της σκεπτόμενη το τι να φορέσει. Τι γίνεται όμως όταν είσαι έγκυος;

Τα τελευταία χρόνια η μόδα έχει εξελιχθεί και έχουν βγει συλλογές ρούχων αποκλειστικά για τις μέλλουσες μαμάδες. Δεν είναι ανάγκη όμως να αλλάξουμε τελείως τη γκαρνταρόμπα μας για να είμαστε στιλάτες. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε δύο με τρία κομμάτια στη ντουλάπα μας, όπως για παράδειγμα ένα άνετο τζιν παντελόνι.

Ας δούμε μερικές ιδέες για το πόσο εύκολο είναι να είναι στιλάτη μια εγκυμονούσα κοπέλα.

  1. Κολάν

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος μια εγκυμονούσας είναι το κολάν. Είναι άνετο πρακτικό και μπορεί να το φοράει όλες τις ώρες και χωρίς να της δημιουργεί προβλήματα.

2. Πουκαμίσες

Μία άλλη εναλλακτική και επίσης άνετη είναι οι πουκαμίσες. Είναι ευκολοφόρετες και must have κομμάτι που έχουν σχεδόν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους. Μια ωραία πινελιά στο ντύσιμο θα ήταν να δέναμε μια ζώνη ακριβώς πάνω από τη φουσκωμένη κοιλιά έτσι ώστε να την αναδεικνύαμε.

3. Στενά φορέματα ή φουστες

Και ναι. Ποιος απαγορεύει να φορέσουν τα αγαπημένα και στενά ρούχα; Είναι ωραίο μια κοπέλα με φουσκωμένη κοιλίτσα να φοράει το αγαπημένο της στενό φόρεμα που το προηγούμενο έτος το φορούσε συνέχεια. Μας δείχνει πόσο χαρούμενη είναι που διανύει αυτή τη περίοδο.

4. Denim

Μένοντας μια γυναίκα έγκυος πιστεύει πως πρέπει να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα της τζιν. Αυτό είναι λάθος. Μπορεί ακόμα να τα βάλει. Τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης μπορεί να φορέσει τα παντελόνια που έχει ήδη στη ντουλάπα της , αλλά τους προχωρημένους μήνες καλό είναι να αγοράσει ένα ή δύο κομμάτια τζιν που είναι μόνο για εγκύους. Έτσι μπορεί να συνεχίσει να φοράει το αγαπημένο της στυλ.

5. Αέρινα φορέματα

Είναι ευκολοφόρετα, δροσερά και δεν κουράζουν.Δίνουν από μόνα τους ένα σικάτο στυλ και μπορούν να συνδυαστούν με κοσμήματα ή με κάποιο τζάκετ από πάνω

6. Ρούχα ειδικών περιστάσεων

 

Είσαι έγκυος και καλεσμένη σε έναν γάμο και δε ξέρεις τι να φορέσεις; Κορίτσια ηρεμία. Για όλα υπάρχει λύση. Μία επιλογή είναι να φορέσετε ένα φόρεμα αέρινο σε αρχαιοελληνικό στυλ και να του δώσετε το κάτι παραπάνω με τα απαραίτητα κοσμήματα. Όμως, μια άλλη εναλλακτική είναι τα στενά και ίσιας γραμμής φορέματα. Δίνουν έναν πολύ σικάτο και αριστοκρατικό αέρα. Η επιλογή δική σας.