Life Ανθρωπινες Σχεσεις

Πράγματα που κάνουμε όλοι πριν το σεξ αλλά ντρεπόμαστε να τα παραδεχτούμε

Εύκολα ή δύσκολα κάποια στιγμή όλοι πέφτουμε στο κρεβάτι. Μερικοί συχνά, μερικοί καθημερινά και κάποιοι άλλοι σπάνια. Όσο δύσκολο είναι για ορισμένους να μιλήσουν ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ζωή, άλλο τόσο και παραπάνω είναι σχεδόν για όλους ν’ αποκαλύψουν την ιεροτελεστία που ακολουθούν πριν περάσουν στο ψητό. Και πείτε μου, ειδικά εμείς οι γυναίκες, πόσο χρόνο αφιερώνουμε για τον εαυτό μας πριν βρεθούμε με το πρόσωπο. Ας μην κρυβόμαστε άλλο λοιπόν, είναι καιρός να τα βγάλουμε όλα στη φόρα!

  1. Επιχείρηση ξυράφι

Ο παραδοσιακός και πιο ανώδυνος τρόπος ν’ αφαιρέσεις κάθε ίχνος τρίχας από πάνω σου.
Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς το θαυματουργό ξυραφάκι σου, τόσο περισσότερο οι τρίχες επιμένουν να βγαίνουν. Αν και είναι βαρετή διαδικασία-ειδικά το χειμώνα που κάνει κρύο-οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι η αίσθηση που έχουμε μετά το ξύρισμα είναι ό,τι καλύτερο.

 

2. Αφρόλουτρα και κρέμες σε επιστράτευση

Λεφτά να έχουμε να ξοδεύουμε κορίτσια, προκειμένου να θυμίζει το δέρμα μας την απαλότητα ενός μωρού. Καθαριότητα πάνω απ’ όλα, ευωδία και ευχαριστούμε θερμά τον εφευρέτη τους!

3. Καθαρή αναπνοή

Πριν τα ραντεβού οι οδοντόβουρτσες παίρνουν φωτιά. Ίσως είναι και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βουρτσίζουμε ασταμάτητα και με μανία τα δοντάκια μας. Στο τέλος ρίχνουμε κι ένα μεγάλο χαμόγελο στον καθρέπτη για να σιγουρευτούμε πως όλα αστράφτουν από καθαριότητα.

4. Σεταρισμένα εσώρουχα

Άλλη μια αδικία της φύσης έρχεται στην επιφάνεια. Οι άνδρες διαλέγουν ένα εσώρουχο, με το οποίο αισθάνονται άνετα, μαύρου χρώματος κατά πλειοψηφία. Οι γυναίκες έχουν να συνδυάσουν το πάνω με το κάτω μέρος. Η καλύτερη λύση; Τα σετ! Ακριβά μεν, αλλά σε βγάζουν ασπροπρόσωπη δε. Το θέμα όμως είναι άλλο. Είναι ποτέ αρκετό ένα μόνο σετ;

5. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Άντε και τα βάλαμε τα εσώρουχα. Δείχνουμε όμως αρκετά σέξι ή τονίζουμε τις ατέλειες μας μ’αυτά; Δεν υπάρχει γυναίκα που δε ρίχνει έστω και μια κλεφτή ματιά στον καθρέφτη πριν το μεγάλο γεγονός. Το ίδιο πιστεύω, ισχύει και για τους άνδρες.

6. Ατημέλητο Look

Μπορεί ν’ αφιερώνουμε ώρες ολόκληρες για να περιποιηθούμε το εαυτό μας όσο περισσότερο γίνεται, στην πραγματικότητα όμως αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλουμε να φανεί. Θέλουμε να κάνουμε τους άνδρες να πιστεύουν πως έτσι ξυπνήσαμε το πρωί. Γι’ αυτό τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας με τίποτα δεν θέλουμε να θυμίζουν γαμήλιο πάρτι ή ξέφρενο clubbing.

7. Να μην ξεχάσω το πεντικιούρ

Καθαρά πατουσάκια, φτέρνες που δεν θυμίζουν γυαλόχαρτο και περιποιημένα νυχάκια. Λένε πως οι άνδρες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα κάτω άκρα. Ελπίζω να ισχύει κι εμείς να μην μπαίνουν τζάμπα σε τόσο κόπο.

8. Ρούχα που βγαίνουν εύκολα

Η μεγαλύτερη ντροπή απ’ όλες τις προηγούμενες. Ναι, το προσέχουμε και αυτό. Θεωρούμε αντιαισθητικό την ώρα της έξαψης να κάνουμε αγώνα για να γδυθούμε. Θέλουμε κάτι απλό και σέξι ταυτόχρονα κι αν είναι δυνατόν να αφαιρείται εύκολα και χωρίς πολλές περιστροφές.

 

Συμπερασματικά, πράγματα που όλοι γνωρίζουμε και όλοι τα κάνουμε αλλά δεν τα λέμε. Γιατί; Όλη αυτή η διαδικασία που ακολουθούμε δείχνει τον ενθουσιασμό μας και το πόσο σημαντικό θεωρούμε τελικά, το να είναι όλα στην εντέλεια την ώρα της κρίσης. Καμία ντροπή λοιπόν. Μπράβο μας για την υπομονή μας. Μπράβο μας, γιατί μέσα από τη δική μας πολύωρη περιποίηση φαίνεται πως μας νοιάζει, μας καίει να φροντίζουμε και να μη δυσαρεστούμε τους άνδρες της ζωής μας.

Leave a Comment