Ανθρωπινες Σχεσεις

Πρώτο ραντεβού και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Και υπάρχει μια στιγμή στη ζωή όλων μας που την έχουμε ζήσει κάμποσες φορές. Μια στιγμή πολύ όμορφη μα και με μπόλικη δόση στρες.Το πρώτο ραντεβού!!Έχετε γνωριστεί, προφανώς κάτι υπάρχει μεταξύ σας και η φυσική συνέχεια είναι ένα ραντεβού οι δυο σας μακριά από όλους και όλα για να δείτε ακριβώς αυτό: τι υπάρχει μεταξύ σας και τι ίσως θα γίνει με αυτό. Διότι καλή η εξωτερική εμφάνιση για αρχή, αλλά απαιτούνται και τα υπόλοιπα. Το άγχος που μας καταβάλλει λοιπόν πριν αυτό το πρώτο ραντεβού είναι όμορφο αλλά μεγάλο. Μα διακατέχει διότι σκεφτόμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και επειδή σαφώς επιδιώκουμε και επιθυμούμε να βγει καλό αποτέλεσμα.Αναρωτιόμαστε τι πρέπει μα κυρίως τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε σε αυτήν την καθοριστική συνάντηση.

  • Αρχικά μας προβληματίζει το ντύσιμό μας και γενικότερα η εμφάνισή μας. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο τρόπος που ντυνόμαστε εκφράζει πολλά για την προσωπικότητά μας. Ειδικά σε αυτήν την περίπτωση σκεφτόμαστε καταρχήν να αρέσουμε και έπειτα να περάσουμε τα σωστά μηνύματα. Αυτό λοιπόν που δεν πρέπει σίγουρα να κάνουμε,είναι να το παρακάνουμε. Να μην είναι πολύ εξεζητημένο το όλο στυλ για να εντυπωσιάσουμε. Βέβαια αυτό είναι σε άμεση συνάρτηση και με το μέρος που θα πάμε αλλά καλό θα ήταν σε γενικές γραμμές να τηρήσουμε κάποιο μέτρο. Περιποιημένοι όσο χρειάζεται, προκλητικοί και sexy επίσης.

  • Άλλο θέμα που μας καίει είναι το τι θα συζητήσουμε και αν θα βρούμε θέματα ώστε να μην υπάρξουν αμήχανες στιγμές καθώς και το αν θα συμφωνούμε ή όχι. Σε αυτά αν προσθέσουμε και το ότι καταθέτοντας απόψεις ξεδιπλώνουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα, εύλογο το άγχος μας. Αυτά που δεν πρέπει επομένως να κάνουμε είναι να ανοίξουμε θέματα τα οποία ελοχεύουν κινδύνους διαφωνίας ή παρεξηγήσεως όπως και σχηματισμό άποψης για μια εικόνα που δεν θέλουμε να παρουσιάσουμε. Σαφώς δεν πρέπει να υποκριθούμε αλλά να είμαστε ο εαυτός μας και είναι κακή ιδέα επίσης να παρασυρθούμε και να δείξουμε ισχυρογνωμοσύνη αλλά και έλλειψη άποψης.Καλό θα ήταν να έχουμε προμελετήσει κάποια θέματα ώστε αν χρειαστεί να βοηθήσουμε την κατάσταση.Κάτι άλλο που είναι ανεπίτρεπτο είναι να είμαστε αδιάκριτοι. Να αρχίσουμε να κατακλύζουμε τον άλλον με ερωτήσεις ειδικά πιο προσωπικής φύσεως. Δεν πρέπει επίσης να προβούμε κι εμείς οι ίδιοι σε πολλές αποκαλύψεις.Δεν είναι σωστό να είμαστε υπερόπτες μα ούτε και να διακρίνει η ανασφάλεια ή η μη αυτοεκτίμηση τα όσα εκφράζουμε.

 

  • Ανεπίτρεπτο θα αποτελέσει ως κίνηση στο πρώτο ραντεβού-αλλά και σε όλα-το να ασχοληθείς με το κινητό σου είτε αυτό σημαίνει πως απαντάς και μιλάς σε κλήσεις και ειδικότερα αφήνοντας μόνο τον άλλον, είτε ακόμη χειρότερα να ασχοληθείς με τα social media!
    Αν υποθέσουμε επίσης πως τελικά δεν περνάς καλά φροντίζεις να μην το δείξεις και υπομένεις να τελειώσει το ραντεβού.Αν τώρα υποθέσουμε το αντίθετο δεν πρέπει ωστόσο να το παρακάνεις σε διαχυτικότητα και καλύτερα να αποφύγεις και το σεξ.Βρες τρόπο απλά να δώσεις το πράσινο φως. Ευνόητο επίσης είναι πως δεν πρέπει να το παρακάνεις με το αλκοόλ.

Δεκάδες πρέπει και Δεν πρέπει τα πιο βαρυσήμαντα τα δώσαμε ως συμβουλή και πάλι σχετικά είναι όλα! Κανόνες δεν υπάρχουν ούτε οδηγίες χρήσεως. Απλά φόρα το χαμόγελό σου και πήγαινε στο ραντεβού και ό,τι προκύψει αλλιώς θα είσαι πιο τυχερή την επόμενη φορά!

Leave a Comment