Μόδα

RED : TOP 5

Written by MitsakiS

Κόκκινο το χρώμα της φωτιάς , του έρωτα , του θυμού και του κινδύνου.Ένα all time classic χρώμα και αν μη τι άλλο αρκετά γιορτινό.Ποίες όμως αποχρώσεις είναι αρκετά ωραίες από τη παλέτα του κόκκινου κραγιόν για να φορέσεις στις εξόδους σου;

TOP 1

To top 1 είναι το κόκκινο της φωτιάς φυσικά πιο άλλο; Είναι στο νούμερο ένα για τον απλούστατο λόγω ότι πηγαίνει σε όλους τους τύπους δέρματος και άμα είναι mat και όχι gliter τότε μπορεί να φορεθεί και την ημέρα στο γραφείο.

 

TOP 2 

Κόκκινο και όποιος αντέξει , το κόκκινο το σοβαρό , το κυριλέ και του πάθους τοποθετείται στο top 2 .Είναι αυτό που θέλει να πει πολλά , αλλά ταυτόχρονα κρύβει και πολλά.

TOP 3

Στο top 3 τοποθετούμαι το κόκκινο κραγιόν, το οποίο φέρνει τόνους που ροζίζουν και κάνουν το μακιγιάζ σου λίγο πιο καθημερινό και ταυτόχρονα σε κάνει πιο νέα ηλικιακά.Ωραίο και το κόκκινο κραγιόν που σε κάνει να αισθάνεσαι γυναίκα ,άλλα είναι όμορφο και το κόκκινο που σε μικραίνει!

TOP 4 

Μπορντω ,κόκκινο σοβαρό και με ένα τόνο επανάστασης ως προς το τι συμβολίζει το κόκκινο κραγιόν.Είναι η απόχρωση που  στο παρελθόν δύσκολα μια γυναίκα θα το χρησιμοποιούσαι στο καθημερινό της μακιγιάζ , όμως τώρα βρίσκεται πάντα μέσα στη τσάντα της γυναίκας πρωί , μεσημέρι , βράδυ.

TOP 5 

Δεν είναι βασικά κόκκινο κόκκινο κραγιόν, άλλα είναι μια απόχρωση με βάση το κόκκινο και πορτοκαλί ή κοραλλιού λάμψη.Είναι πιο καλοκαιρινό βέβαια , αν και το χειμώνα το βλέπω να τ χρησιμοποιούν γυναίκες με πιο σκούρο τόνο ώστε να φωτίσουν λίγο τα μάτια τους για το χειμώνα συγκεκριμένα.

Κορίτσια, κοπέλες , γυναίκες όποια απόχρωση του κόκκινου και αν διαλέξετε για να χρησιμοποιείται καθημερινά στο μακιγιάζ σας , ένα να ξέρετε το κόκκινο είναι το χρώμα μας.

 

About the author

MitsakiS

Είμαι η Δήμητρα, οι φίλοι μου με φωνάζουν Mitsaki και είμαι τρελή για τη ζωή. Σπουδάζω αρχιτεκτονική και στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω βιβλία , φτιάχνω κοσμήματα , γράφω άρθρα και βγάζω βόλτα την αγαπημένη μου Mary Poppins (η σκυλίτσα μου).