Βιβλίο

Σαν όνειρο από όνειρο βγαλμένο

Η Θώμη Μπαλτσαβιά σε ένα βιβλίο γεμάτο με ερωτική ποίηση το οποίο μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας αλλά και για εσάς τους ίδιους. Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο και να εξερευνήσετε την μαγεία των ποιημάτων της εδώ:Σαν όνειρο από όνειρο βγαλμένο ή επικοινωνήστε με την ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο facebook:Θώμη Μπαλταβιά και Σαν όνειρο από όνειρο βγαλμένο.

 

 

 

 

Τα χέρια σου

Tα χέρια σου…αυτά τα δυο χέρια…δεν είναι χέρια…πουλιά ταξιδιάρικα είναι και με πήραν μαζί…δεν είναι χέρια…ποιητές και ζωγράφοι είναι…με εγκλώβισαν μέσα τους και τα λαχταράω ως την αιώνια φυλακή μου…μου σκούπισαν τα δάκρυα και έγιναν μαξιλάρι για μένα…να ξαποστάσω,να κοιμηθώ,να ονειρευτώ και να γεννηθώ ξανά…ένιωσα πως αν έχω τα χέρια σου,κανένας χειμώνας δεν θα με τρομάξει…κανένα σκοτάδι δεν θα’ναι απειλητικό… τα χέρια σου…αυτά τα δυο σου χέρια…που θα έκανα τα πάντα για να τα δω να με περιμένουν μέσα τους να με κλείσουν ξανά…να πεθάνω και να με αναστήσουν…διασχίσαν σαν πιρόγα τα ποτάμια του κορμιού μου…πρόσφεραν,πήραν,άφησαν ανεξίτηλα αποτυπώματα… με ταξίδεψαν σε παραδείσους, μου έβαλαν φωτιά και με γαλήνεψαν πάλι…μου σφραγίσαν το στόμα να μην μιλάω στιγμές που χείλη δεν έπρεπε να μιλήσουν, για να δώσουν τις δικές τους υποσχέσεις… τα χέρια σου…αυτά τα δυο σου χέρια…δισκοπότηρα από τα οποία θέλω να μεταλαμβάνω ζωή…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Η Θωμαή Μπαλτσαβια-κατά κόσμον Θώμη-γεννήθηκε στο Βόλο όπου κατοικεί επίσης.Σπούδασε διοίκηση και οικονομία κι έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας ενώ έχει ασχοληθεί με διάφορες δουλειές.Το γράψιμο ανέκαθεν αποτελούσε το χόμπι και την μεγάλη της αγάπη από παιδική ηλικία ακόμη.Εκτός από ερωτική ποίηση γράφει και διηγήματα και άρθρα κοινωνιολογικής και ψυχολογικής προσέγγισης.

About the author

Στέλλα Τουπλικιώτη

Όχι δεν γράφω από μικρή και άλλα τέτοια βαθυστόχαστα, εγώ Νομικά σπούδασα απλά μου αρέσει να πειραματίζομαι με ότι μου καρφωθεί στο κεφάλι. Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε το cracked.gr! Είχα όμως και τους καλύτερους συνεργούς σε αυτό το έγκλημα! Θέλω να ξέρετε ότι αγαπώ πολύ τους φίλους μου, το φαγητό και τους...μονόκερους! Α! Επίσης κάποιες φήμες λένε ότι είμαι αντικοινωνική, εγώ λέω απλά πως μιλάω πολύ, νευριάζω εύκολα, βαριέμαι ευκολότερα!