Ανθρωπινες Σχεσεις

Sexting, is it ok?

Written by Thomi Mp

Διανύουμε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει καταλάβει μέγα και σπουδαίο ρόλο στη ζωή μας. Το κατά πόσο αυτό είναι θετικό ή όχι, δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε, αλλά ας σταθούμε στη γενική παραδοχή πως όλα είναι θέμα διαχείρισης. Μαζί με όλα τα άλλα λοιπόν που ήρθαν στην ζωή μας, ήρθε και το..sexting. Πρόκειται με απλά λόγια για την ανταλλαγή οποιουδήποτε υλικού σεξουαλικού περιεχομένου, λόγια, βίντεο, φωτογραφίες και ό,τι άλλο φανταστεί κανείς. Ο σκοπός; Είτε το cyber-sex ή το τηλεφωνικό, είτε απλά η..διέγερση και το παιχνίδι.
Σε αυτό το τελευταίο θα εστιάσουμε συνεπώς μιλάμε για sexting ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πραγματικό που διατηρεί κανονική σχέση. Σε αυτήν την περίπτωση η ανταλλαγή τέτοιου υλικού ανάμεσά τους όταν βρίσκονται χωριστά, μόνο θετικό μπορεί να είναι. Είναι ένας τρόπος αναμφισβήτητα να κρατάς τον άλλον σε εγρήγορση, να μην βγαίνεις από το μυαλό του, να εξάπτεις τη φαντασία του ως να βρεθείτε, να αναζωπυρώνεις την σχέση γενικότερα.

1470331218-sexting1
Σκέψου να είναι ο σύντροφός σου στη δουλειά, αγχωμένος. Σίγουρα οι ελπίδες για να’χει διάθεση για σεξ όταν γυρίσει ίσως δεν είναι πολλές. Αν λοιπόν μες τη μέρα λάβει ένα μήνυμά σου με μια έστω φωτογραφία σου που υπόσχεται πολλά ή του ξυπνήσει ακόμη πιο πολλά, είναι σίγουρο ότι τον έχεις βάλει στο κλίμα. Δε χρειάζεται να είναι πολύ το υλικό, μήτε και να τα δείξεις όλα.

Αρκεί μια εικόνα από ένα μέρος του κορμιού σου και όχι απαραίτητα τα επίμαχα. Αρκεί ακόμη και κάποια διακόσμηση που θα έχεις ετοιμάσει ως έκπληξη, κάποιο αντικείμενο που θα του φέρει αναμνήσεις ή θα του εξάψει τη φαντασία. Αρκούν ακόμη και δυο λέξεις που αν είναι οι κατάλληλες, όχι μόνο σε περιμένει όμορφο αποτέλεσμα μα δε νομίζω ότι του αφήνεις περιθώρια να κοιτάξει αλλού ή να μπει σε πειρασμό να απιστήσει.

sexting1thumb   texting_090613055246
Φυσικά για ένα καλό sexting ξεχνάς τη ντροπή και τη δήθεν ηθική. Εδώ δε χωράνε γλυκανάλατα λόγια ούτε ρομαντισμός.Το κάνεις σε ανύποπτες στιγμές και επιστρατεύεις όση φαντασία έχεις. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του sexting και δη του καλού, είναι ότι βοηθάει στη διατήρηση μια σχέσης από απόσταση. Ας κατανοήσουμε ωστόσο πως πρέπει να χρησιμοποιείται ως εργαλείο βοηθητικό και όχι να αποτελεί την κύρια σεξουαλική μας δράση. Τίποτα δεν αντικαθιστά την πραγματική ανθρώπινη επαφή.

About the author

Thomi Mp