Ανθρωπινες Σχεσεις

ΣΚΥΛΟΣ Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Written by Vasoula Makri

Τι πιο όμορφο απο μία ουρά στα πόδια σου, ένα ζεστό τρίχωμα στην κοιλιά σου όταν έχεις τις μαύρες σου, έναν φίλο που όταν ανοίγεις την πόρτα σου έρχεται πάντα χαρούμενος να σε υποδεχτεί….έναν σκύλο μέσα στο σπίτι σου. Τι πιο όμορφο, ειδικά για μένα που έζησα με τον σκύλο μου δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια και τον έχασα πρόσφατα από γηρατειά.

skylos-kallitechnis-tragoudaei-ta-blouz-vinteoΑγαπώ πολύ τα ζώα και ειδικά τα σκυλάκια και επειδή προέρχομαι από την πόλη της Λάρισας θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που με έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα.

Απο τις 15 Αυγούστου και μετά παρατηρείται το φαινόμενο της θανάτωσης πολλών σκυλιών με φόλες. Ο λόγος άγνωστος. Ο υπαίτιος επίσης και η θλίψη μου πολύ μεγάλη.

Όταν είδα τις φωτογραφίες με τα τρία ζώα αρχικά, θυμήθηκα ότι τα ήξερα. Εγώ τα τάισα πολλές φορές και τα αφήναμε έξω από το κατάστημα που δούλευα στην είσοδο για να έχουν λίγη ζέστη. Δεν ενόχλησαν κανέναν. Γιατί τέτοια κακία;

Το γεγονός ότι στη συνέχεια υπήρξαν και άλλα νεκρά ζώα με στεναχώρησε ακόμα πιο πολύ. Τελικά δεν υπάρχει ανθρωπιά σήμερα. Υπάρχουν τόσο άπονοι άνθρωποι που για πλάκα σπέρνουν το θάνατο σε αθώα πλάσματα.

Σέβομαι απόλυτα τους ανθρώπους που δεν αγαπάνε τα ζώα, αλλά όχι αυτούς που τα κακοποιούν και τα σκοτώνουν. Ένα τέτοιο άτομο είναι επικίνδυνο για την κοινωνία.puppy-660

Μακάρι να σταματήσει το κακό και να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

About the author

Vasoula Makri