Επικαιρότητα

Στηρίζω την τοπική αγορά και στις γιορτές!

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα των συνοικιακών καταστημάτων από όλες τις πόλεις της χώρας μας. Έπειτα από την δημιουργία των μεγάλων εμπορικών κέντρων, τα μικρά καταστήματα κάθε γειτονιάς άρχισαν να χάνουν αισθητά την αξία τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Βιοτεχνίες , κομμωτήρια, καταστήματα με ρούχα και είδη δώρων αλλά και πολλά άλλα καταστήματα έχασαν την λάμψη τους μπροστά στο μέγεθος των εμπορικών κέντρων αλλά και στα καταστήματα που υπάρχουν σε αυτά. Με αποτέλεσμα φυσικά οι ιδιοκτήτες , το προσωπικό αλλά και οι οικογένειες όλων αυτών των ανθρώπων να έρθουν την χειρότερη στιγμή αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση και την κατάσταση στη χώρα μας.tumblr_luaua5lajg1qlgqlbo1_500_large_large

Ο κόσμος βλέποντας τα καινούργια μεγάλα πολυκαταστήματα, στράφηκε με ευκολία προς το μέρους τους δοκιμάζοντας να ψωνίσει οικονομικά »κυνηγώντας’’ τις προσφορές που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνιση τους στα εμπορικά κέντρα. Παραμελώντας έτσι εντελώς την τοπική αγορά και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή. Ξέχασε να ψωνίζει τοπικά προϊόντα, αγοράζοντας έτσι ότι πιο οικονομικό έπεφτε στα χέρια του, χωρίς να τον ενδιαφέρει η προέλευση και χωρίς να αναλογίζετε φυσικά το κακό που κάνει στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση της χώρας.

tumblr_mwzrwywcfy1r3hbd2o1_500

Καθώς  οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, έχουμε την κατάλληλη ευκαιρία να βοηθήσουμε τα καταστήματα της περιοχής μας. Δεν είναι τυχαίο πως ενώ μπορεί να ψάχνεις σε πολυκαταστήματα διάφορα πράγματα και να μην τα βρίσκεις, αν κάνεις μια μικρή βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς σου θα ανακαλύψεις ό,τι έψαχνες , εύκολα, γρήγορα αλλά και οικονομικά. Στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα, βοηθάμε όλοι να τονωθεί η εμπορική κίνηση που η κάθε περιοχή την έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή.

tumblr_mwhbqshcyl1r3qz1lo1_500

Οι ημέρες των γιορτών είναι μέρες που τα συνοικιακά καταστήματα μας έχουν όλους ανάγκη! Δοκίμασε να αγοράσεις δώρα για την οικογένεια σου, πράγματα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ότι άλλο σου λείπει, από ένα κατάστημα της γειτονιάς σου.

merry-christmas-facebook-cover-photo-1

Καλές γιορτές! 

Leave a Comment