Μόδα

Τα 10 καλύτερα ανδρικά μαγιό ανάλογα το σωματοτυπό σου!

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι η κατάλληλη περίοδος να ανανεώσεις το μαγιό σου. Φέτος η επιλογή θα είναι δύσκολη καθώς στην αγορά θα βρεις μαγιό με πολλά και διάφορα prints και χρώματα. Πριν επιλέξεις τι μαγιό θα αγοράσεις φρόντισε να ταιριάζει με την προσωπικότητα σου αλλά και με το σωματότυπό σου.

Αν ανήκεις στην κατηγορία:

  1. Ψηλός και αθλητικός: τότε είσαι τυχερός δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το κατάλληλο μαγιό για’ σένα αρκεί να επιλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα.
  2. Κοντός και αθλητικός: καλύτερα να αποφύγεις τα πολύ μακριά σορτς. Επέλεξε ένα σορτς που το μήκος του φτάνει πάνω από το γόνατο. Μην φοβηθείς τα έντονα χρώματα, τις ρίγες ή τα σχέδια.
  3. Ψηλός και αδύνατος: αν είσαι ψηλός και αδύνατος τότε φρόντισε να επιλέξεις ένα μαγιό που θα έχει λίγο φαρδιά γραμμή, προσοχή όμως μην υπερβάλλεις.
  4. Ψηλός με περιττά κιλά: καλύτερα να επιλέξεις ένα μονόχρωμο μαγιό. Αν πάλι σου αρέσουν τα prints προτίμησε τα μικρά σχέδια και απέφυγε τα έντονα χρώματα.
  5. Μεγάλη κοιλιά: μην αγχώνεσαι η ιδανική επιλογή σε αυτήν την περίπτωση είναι οι μεσαίου μήκους βερμούδες και γενικότερα οι πιο μακριές αν διαθέτεις και το κατάλληλο ύψος. Επέλεξε ένα μονόχρωμο μαγιό με ένα κορδόνι στη μέση για να το προσαρμόζεις όσο πρέπει επάνω σου. Απέφυγε τα prints αλλά και τα σλιπ. Καλό είναι να αποφύγετε τα σλιπ σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις άλλωστε δεν κολακεύουν και είναι λίγο ντεμοντέ.

Πάρε μερικές ιδέες από τα παρακάτω μαγιό:

adidas http://www.adidas.gr

adidas http://www.adidas.gr

Armani http://www.armani.com

diesel www.diesel.com

h&m http://www2.hm.com

h&m http://www2.hm.com

NAUTICA http://www.nautica.com

Ralph Lauren www.ralphlauren.com

Tommy Hilfiger https://uk.tommy.com

Tommy Hilfiger https://uk.tommy.com