Ανθρωπινες Σχεσεις

Τα 9 Μυστικά για να έχεις τον άντρα που θέλεις

Οι άντρες δεν έχουν κρατήσει μυστικό το τι θέλουν από μια γυναίκα.Οι γυναίκες όμως συνεχίζουν να δυσκολεύονται να καταλάβουν.Ακολουθούν 9 Μυστικά που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον άντρα που θέλεις.

1.Ξεκαθάρισε τι θέλεις 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις απόφαση για τον τύπο του άντρα που σου αρέσει.Κάνε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε ένα ταίρι και κοίταζε την συχνά.Θα σε βοηθήσει να μην ρίξεις χαμηλά τις απαιτήσεις σου.

2.Να έχεις τον έλεγχο στη ζωή σου

Οι άντρες ελκύονται από γυναίκες που έχουν τη ζωή τους σε μια σειρά.Ο καλύτερος τρόπος να προβάλλεις την εικόνα μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση, είναι να είσαι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση.Διάβασε πολύ για να πετύχεις στη σχολή σου ή δούλεψε σκληρά για να πάρεις προαγωγή στη δουλειά σου.Πλήρωσε τα χρέη σου, αγόρασε ένα ωραίο αυτοκίνητο, ή νοίκιασε ένα ωραίο διαμέρισμα.Μπορεί όλα αυτά να μην είναι στο προϋπολογισμό σου, αλλά ο σκοπός είναι να ντύνεσαι, να φέρεσαι και να είσαι μια γυναίκα που ξέρει ποια είναι και τι θέλει στη ζωή της.Έτσι οι άντρες ενστικτωδώς θα νιώθουν έλξη για σένα.

3.Κάνε ερωτήσεις 

Σε κάθε ραντεβού φέρσου σαν να τον περνάς από συνέντευξη για δουλειά. Κάνε του ερωτήσεις για να τον μάθεις καλύτερα.Μην τον ρωτήσεις αν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά στο πρώτο ραντεβού,Αν θέλεις να μάθεις γι’αυτό, ρώτα τον πως νιώθει για τα ανιψάκια του ή άκουσε τον όταν μιλάει για το πόσο σημαντική είναι γι’αυτόν η καριέρα σε σχέση με την οικογένεια.

4.Να είσαι μυστηριώδης

Σε όλους αρέσει λίγο μυστήριο.Αντί να μιλάς για ατελείωτες ώρες για τον εαυτό σου, άσ’τον να απορεί για σένα.Αποκάλυψε τόσες πληροφορίες, ώστε να θέλει να μάθει περισσότερα.

5.Φόρεσε τα κατάλληλα ρούχα 

Παρά τα όσα έχεις ακούσει, στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι ντυμένες με φινέτσα και όχι προκλητικά.Άσε τη φαντασία του να δουλέψει.Ένας άντρας μπορεί να γουστάρει κάποια που είναι προκλητικά ντυμένη, αλλά ποιοτικό χρόνο θέλει να περάσει με μια γυναίκα που θα είναι περήφανος να τον δουν μαζί της.

6.Μη βιαστείς να πάτε στο κρεβάτι 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, μέχρι να έχεις την οικειότητα για να κάνεις σεξ με κάποιον.Εξαρτάται από το πότε θα νιώσεις εσύ έτοιμη.Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι με το σεξ θα κερδίσουν την καρδιά ενός άντρα.Αυτό δεν ισχύει.Θέσε κάποια όρια και ακολούθησε τα.Κάνε ότι νιώθεις άνετα εσύ και όχι ότι πιστεύεις πως θέλει αυτός.

7. Βγές έξω περισσότερο

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον είναι να κάνεις τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Άσε τις επιλογές σου ανοιχτές και δες τι υπάρχει εκεί έξω.Δεν είναι κακό να βγεις με αρκετούς άντρες μέχρι να βρεις τον σωστό.

8.Να τον κάνεις να νιώθει άντρας 

Είναι σημαντικό να τον κάνεις να νιώθει ότι είναι απαραίτητος στη ζωή σου. Ζήτησε του να σε βοηθήσει σε μικρά πράγματα,όπως το να ανοίξει  ένα βάζο, και ευχαρίστησε τον.Επιβράβευσε τον αντί να τον μειώνεις και θα θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου.

9.Μην παίζεις παιχνίδια μαζί του

Οι άντρες το  καταλαβαίνουν όταν τους χειρίζεσαι.Όταν φλερτάρεις με άλλους, όταν ψαρεύεις κοπλιμέντα, αν δεν απαντάς όταν σε παίρνει τηλέφωνο για να τον αφήνεις  να απορεί που είσαι.Όλα αυτά μπορεί να γυρίσουν εναντίον σου.Θα αποφασίσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για αυτόν ή  θα πιστέψει ότι είσαι ανώριμη.Αν θες να του μιλήσεις πάρ’ τον  τηλέφωνο.Αλλά, πρόσεξε.Οι άντρες χρειάζονται την ανεξαρτησία τους.Μην τον παίρνεις κάθε δευτερόλεπτο της μέρας.

 

Το να γνωρίσεις και να ξελογιάσεις άντρες δεν είναι εύκολο, αλλά μπορείς να το καταφέρεις.Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και θα σε σκέφτεται συνέχεια.