Μόδα

Τα denim κομμάτια της φετινής χρονιάς

Φυσικά και όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα denim κομμάτια, τζιν παντελόνια,φούστες,τζάκετ όλα αυτά που πρωταγωνιστουν στην καθημερινοτητα μας. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλοι οίκοι όπως DIOR, TOMMY HILFIGER λατρεύουν τα denim.

Έψαξα και βρήκα τα πιο hot denim που πρέπει να έχουμε όλες μέσα στην ντουλάπα μας, για να εντυπωσιακές εμφανίσεις και αυτή την χρονιά.

1.Τζιν φούστες. 

Αγαπημένες φούστες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορούν να φορεθούν με πουλόβερ και ψηλά μποτάκια, oversized πουλόβερ, Midi και παλτό.

2.Καμπάνα

Τα καμπάνα είναι διαχρονικά τζιν που φοριούνται πολύ εύκολα σε όλες τις εξόδους μιας γυναικάς και συνδυάζονται ιδανικά με ψηλά παπούτσια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. ethnic τζιν

Τα μαγαζιά έχουν γεμίσει με αυτή την μόδα που τα τζιν έχουν μια πιο ethnic διάθεση, τα τζιν έχουν πάνω λουλούδια, χρώματα τρουκς. Δεν πρέπει να λείπει ένα τέτοιο τζιν από την ντουλάπα μιας fashionista.

4.τζιν τζάκετ με στάμπες

Οι στερεότερες γυναίκες έχουν ένα απλό τζιν τζάκετ. όποτε μπορούν να αγοράσουν ενα τζάκετ πιο φαρδύ και μακρύ που να έχει πάνω στάμπες η διάφορα αξεσουάρ που το κάνει μοναδικό και να κάνει την διάφορα από τα κοινότυπα τζιν τζάκετ.