Ανθρωπινες Σχεσεις

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε βλέπει σοβαρά.

Βγαίνεις με κάποιον λίγο καιρό, αλλά το μυαλό σου είναι πολύ συχνά σε εκείνον. Καθημερινά σκέφτεσαι να του στείλεις μήνυμα για να τον δεις ενώ τις ώρες που είστε μαζί ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα και είναι λες και δεν τον είδες σχεδόν καθόλου. Μέχρι εδώ καλά! Νιώθει και αυτός όμως το ίδιο για εσένα; Αν αντιμετωπίζεις τις παρακάτω καταστάσεις μάλλον…Οχι!

Στέλνεις πάντα εσύ πρώτη! Αν η καθημερινή σας επικοινωνία ξεκινάει με δικά σου μηνύματα ή κλήσεις μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Εξαιρούμε φυσικά το κλασσικό μήνυμα που μπορεί να έρθει αργά το βράδυ τύπου »Είμαι μόνος στο σπίτι, θέλεις να έρθεις;»

Σου ακυρώνει το ραντεβού σας τελευταία στιγμή. Ένας ξαφνικός πονοκέφαλος, ακόμα και μια προγραμματισμένη βόλτα με τους κολλητούς του που είχε ξεχάσει να σου αναφέρει ότι θα πρέπει να είναι εκεί, ακυρώνει το ραντεβού σας. Αν αυτό συμβεί περισσότερο από μια-δύο φορές μάλλον όλο αυτό γίνεται εσκεμμένα.

Σχέδια για το μέλλον. Συχνά όταν είστε μαζί συζητάτε για το μέλλον, για τη σχολή, το μεταπτυχιακό τις δουλείες. Μόνο που στα δικά του σχέδια δεν ακούς πουθενά το όνομα σου. Νομίζω πως αυτό είναι ανησυχητικό!

Δεν ξέρει τι θέλει. Δεν ξέρει τι θέλει να κάνει, με ποιόν θέλει να περνάει χρόνο ενώ επανειλημμένα σου τονίζει πως ενώ έχει φύγει από μια παλιά του σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο ακόμα δεν είναι έτοιμος για καινούργια δέσμευση.

Δεν ξέρει πράγματα για εσένα. Για παράδειγμα τις φίλες σου, τα μέρη που συνηθίζεις να κυκλοφορείς ακόμα και τα φαγητά που απεχθάνεσαι. Ίσως δεν τον ενδιέφερε να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή σου, σκέφτηκες όμως ποτέ το »γιατί»;

Leave a Comment