Ανθρωπινες Σχεσεις

Τι απωθεί τους άντρες σε μια γυναίκα;

Written by Thomi Mp

Η άποψη ότι ένας άντρας δεν εξετάζει πολλά ως προς την επιλογή του δεν υφίσταται ειδικά στην εποχή μας.Όσο κι αν θέλει να έχει μια σύντροφο ή όσο κι αν του αρέσει κάποια συγκεκριμένη…Θα υπάρχουν πράγματα που τον έλκουν ή τον απωθούν αντίστοιχα.Κι αν αυτά που τον απωθούν είναι σημαντικά για αυτόν ή στα αλήθεια δεν μπορεί να τα ανεχτεί ή να τα παραβλέψει,η σχέση δεν θα τραβήξει πέρα από συγκεκριμένο διάστημα ή για συγκεκριμένο σκοπό ίσως.Τι άραγε θα μπορούσε να είναι απωθητικό σε μια γυναίκα για έναν άντρα; Σίγουρα αυτό ενέχει και προσωπικά στοιχεία αλλά μερικά χαρακτηριστικά… ισχύουν αν όχι για όλους,για μεγάλο ποσοστό έστω.
Το σίγουρο είναι ότι τους αρέσει,το κατανοούν και μπορούν και να θαυμάσουν μια γυναίκα που εργάζεται και μάλιστα είναι και καλή σε αυτο που κάνει. Αλλά έχουν μεγάλο θέμα αν είναι υπερβολικά δυναμική ή προσκολλημένη στην καριέρα της και την έχει ως προτεραιότητα.Αν δουν υπέρμετρη φιλοδοξία κι εργασιομανία τρομάζουν. Εννοείται πως αν το εισόδημά της είναι και μεγαλύτερο από το δικό τους αισθάνονται όχι απλά κατώτεροι και δεν το χειρίζονται…αλλά και ευνουχισμένοι.

Επίσης αν κάποια δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική σε αυτούς ή να εκδηλώνει τον θαυμασμό της δεν έχει και πολλές ελπίδες προφανώς. Και μέσα σε αυτό αν βάλουμε και τον παράγοντα ανταγωνισμό που πολλές φορές συμβαίνει,είναι δεδομένη η αποτυχία μιας σχέσης.
Άλλο χαρακτηριστικό απωθητικό για έναν άντρα είναι το να είναι μια γυναίκα σνομπ και να φέρεται και ανάλογα με έκδηλο τρόπο.

Να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της άσχετα με τον αν είναι αληθινό ή όχι αυτό…και η συμπεριφορά της να είναι απαξιωτική για τους άλλους.Επίσης να έχει πολλές και περίεργες ιδιοτροπίες κάνουν κάποιον να χάνει το όποιο ενδιαφέρον σιγά σιγά.

Τα νεύρα και η γκρίνια καθώς και η αδιακρισία και η τάση ελέγχου είναι δεδομένο ότι τον απομακρύνουν και δεν αρέσουν σε κανέναν.
Μια άλλη συμπεριφορά που λειτουργεί αρνητικά στο να έλξουμε έναν άντρα είναι βέβαιο πως είναι η έλλειψη θηλυκότητας και το να φερόμαστε ως άντρες. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε απλά ελληνικά…τσαμπουκά,μαγκιά,βρίσιμο,αλκοόλ,ντύσιμο και άλλα. Ακόμη και ο τρόπος που γελάμε ή καπνίζουμε έχει σημασία.

‘Ομως και το αντίθετο σε υπερβολικό βαθμό είναι το ίδιο απωθητικό.Και μιλάμε για το στυλ της γατούλας έως και χαζούλας ενίοτε. Άλλο χαρακτηριστικό που δεν αντέχουν είναι η υπέρμετρη ματαιοδοξία.

Ως ένα βαθμό το γνωρίζουν και το έχουν αποδεχτεί αλλά το να είμαστε υπερβολικές με την εμφάνισή μας ή να κάνουμε τα πάντα για αυτήν ή να δείχνουμε πως αυτό μόνο μας απασχολεί…είναι ξενερωτικό τουλάχιστον.


Ας σκεφτούμε πως είναι να μην έχουμε ενδιαφέροντα και να ασχολούμαστε μόνο με τον άλλον. Εμείς νομίζουμε πως αυτό θα του αρέσει αλλα συμβαίνει το αντίθετο. Κι ένα τελευταίο άσχημο που θα διώξει κάποιον μακριά είναι σίγουρα αν διακρίνει πονηριά

.Αν ό,τι κάνουμε έχει σκοπιμότητα ή δόλο και ειδικά με στόχο τον ίδιο,έχει φύγει. Το πλούσιο ερωτικό τεφτέρι επίσης αν γίνει γνωστό θα απομακρύνει κάθε άντρα που ποτέ δε θα αποδεχτεί πως είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα όπως για αυτόν. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα πολλά αλλά σίγουρα αν είμαστε ή έχουμε στοιχεία από όλα τα παραπάνω,ας μην εκπλαγούμε γιατί κάποιος ακόμη τρέχει…

About the author

Thomi Mp