Ομορφιά

Τι προδίδει το μανικιούρ σου για την προσωπικότητα σου

Όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπη με τις διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιών σε ένα σαλόνι ομορφιάς και καταλήγεις σε ένα χρώμα, δεν κάνεις απλά μία στιλιστική επιλογή αλλά ταυτόχρονα δείχνεις και στοιχεία της προσωπικοτητάς σου!

Σύμφωνα με έρευνες κλίνεις προς μία απόχρωση που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Η celebrity manicurist Michelle Saunders αναλύει την προσωπικότητα πίσω απο την επιλογή βερνικιού.

Αν επιλέγεις συνήθως Κόκκινες αποχρώσεις

Ένα κόκκινο μανικιούρ είναι πάντα κλασσικό και διαχρονικό και φορώντας το μία γυναίκα εκπέμπει αβίαστη κομψότητα και αυτοπεποίθηση.

Αν επιλέγεις συνήθως Μαύρες αποχρώσεις

Ένα μαύρο μανικιούρ δείχνει μια πολύπλοκότητα στο χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα έναν άνθρωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη! Σκεφτείτε ότι θεωρείτε το χρώμα των Girl Bosses, δηλαδή της γυναίκας καριέρας!Η γυναίκα αυτή αποπνέει δυναμικότητα και σιγουριά.

Αν επιλέγεις συνήθως Neon αποχρώσεις

Επειδή τα νέον μανικιούρ είναι τόσο φωτεινά και έντονα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μιλάμε για μία γυναίκα που της αρέσει να τραβάει την προσοχή. Αν είστε από τις γυναίκες που το επιλέγουν είστε σίγουρα τολμηρή και κοινωνική.

Αν επιλέγεις συνήθως Λευκές αποχρώσεις

Το λευκό μανικιούρ είναι νεανικό και διαχρονικό! Δείχνει ότι σας αρέσουν τα μοντέρνα outfits αλλά με πιό κλασσικές πινελιές! Σαν άνθρωπος είστε χαλαρός και έχετε πρωτοποριακές ιδέες.

Αν επιλέγεις συνήθως Μπλε αποχρώσεις

Στα μπλε βερνίκια υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις, άλλες πιο ανοιχτές και άλλες πιο σκούρες! Είναι ένα χρώμα με βάθος και αυτό παραπέμπει σε ανθρώπους ευέλικτους και πειραματικούς. Δείχνει ότι είστε άνθρωποι προνοητικοί και δημιουργικοί.

Αν επιλέγεις συνήθως Nude αποχρώσεις

Ta nude βερνίκια ταιριάζουν απόλυτα με κάθε περίσταση και είναι ένα χρώμα που “συγχωρεί” μικρά λαθάκια στο μανικιούρ. Η επιλογή ενός τέτοιου βερνικιού δείχνει μία γυναίκα πολυάσχολη, με λίγο ελεύθερο χρόνο! Της αρέσουν οι λιτές γραμμές τόσο στην διακόσμηση όσο και στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Είναι μια γυναίκα η οποία θέλει να είναι περιποιημένη αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο.

Αν επιλέγεις συνήθως Παστέλ αποχρώσεις

Αν αγαπάς τα μαλακά, γλυκά και ήπια χρώματα, αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας ρομαντικός και ευαίσθητος χαρακτήρας, ο οποίος εξωτερικεύει τα συναισθήματά του στους ανθρώπους που αγαπά.

Αν επιλέγεις συνήθως Ρόζ αποχρώσεις

Αν η go to επιλογή σου, είναι ένα φούξια έντονο βερνίκι, τότε είσαι μια κοπέλα που λατρεύει τη διασκέδαση, σου αρέσει το flirt, αγαπάς το θηλυκό ντύσιμο και τα αξεσουάρ σου πάντα τραβάνε την προσοχή!

Αν επιλέγεις συνήθως Οxblood

Οι πιο πολλές γυναίκες αυτή την απόχρωση την εντάσσουν στα κόκκινα, όμως είναι ένα βερνίκι που ναι μεν βασίζεται χρωματικά σε αυτή την απόχρωση, αλλά θεωρείται κατηγορία από μόνο του! Είναι μια κυκλοθυμική απόχρωση που όμως είναι και η πιο sexy από όλες. H γυναίκα που διαλέγει μια τέτοια απόχρωση έχει έντονη αύρα, έντονα χαρακτηριστικά, συνήθως είναι μελαχρινή και έχει ένα προσόν, δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη.