Ομορφιά

Τι τραβάμε και εμείς οι…κοκκινομάλλες;

Νομίζεις οτι είσαι η μόνη κοκκινομάλλα που όταν βάφεις τα μαλλιά σου αισθάνεσαι ξανά άνθρωπος? Οχι,δεν είσαι!Ωραίο το κόκκινο μαλλί, εντυπωσιακό,αλλά ρώτα και μας που πρέπει κάθε μήνα να λέμε ωχ! πάλι άλλαξε χρώμα!

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι είναι ίσως ο χειρότερος εχθρός του κόκκινου μαλλιού.Ξεκινάς  ωραία το καλοκαιράκι σου με ένα πλούσιο και βαθύ κόκκινο ή βυσσινί μαλλί και ξαφνικά προς το τέλος αν δεν έχεις αποπειραθεί να το φρεσκάρεις καταλήγεις με άλλο χρώμα στη ρίζα,άλλο χρώμα στο κυρίως μαλλί και φυσικά οι άκρες που έχουν καταντήσει κάτι μεταξύ ξανθού και χάλκινου χρώματος.

Όταν τα μαλλιά ξεθωριάζουν και χάνουν το έντονο χρώμα που τα είχες πρωτοβάψει, χάνεις και και την διάθεση και όρεξη σου να τα φτιάξεις.Ανυπομονείς πότε θα έρθει η εκείνη η στιγμή που θα τα ξανά βάψεις στην αγαπημένη σου απόχρωση του κόκκινου και θα νιώσεις ότι βρήκες τον χαμένο σου εαυτό.

cool-hairstyle

Ασφαλώς και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσεις έστω λίγες μέρες παραπάνω το έντονο και γυαλιστερό σου κόκκινο αλλά καμία από εμάς -ή τουλάχιστον εγώ- δεν είναι τυπική και συνεπής.Θα θέλαμε το χρώμα στα μαλλιά μας να κρατήσει για πάντα και να μακραίνουν χωρίς να βγαίνει η ανεπιθύμητη ρίζα, αλλά…μάλλον θα ονειρευόμασταν.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι σαμπουάν για τα μαλλιά που υπόσχονται να διατηρήσουν το χρώμα ζωντανό για ένα μήνα και πιο πολύ. Κάποια όντως το κάνουν ενώ άλλα προσπαθούν απλά να ανταγωνιστούν αυτά στην αγορά.

Για καλή μας τύχη υπάρχει πλέον μία μάσκα μαλλιών, η οποία εφαρμόζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζεται και μια απλή ενυδατική μάσκα μαλλιών, με την μόνη διαφορά οτι η συγκεκριμένη περιέχει και χρώμα .Με τον τρόπο αυτό τα μαλλάκια φρεσκάρονται και ξανά ζωντανεύουν χωρίς να πρέπει πάλι και σε σύντομο χρονικό διάστημα να βαφτούν με κανονική βαφή.

793230
Το να είσαι κοκκινομάλλα έχει πολλά καλά, έχει όμως και τα αρνητικά του.Κάθε ένας από εμάς που βάφει τα μαλλιά του γνωρίζει καλά το συναίσθημα του φρεσκοβαμμένου μαλλιού και της αυτοπεποίθησης που αμέσως αποκτά.

Γιατί όταν είσαι σίγουρος ότι τα μαλλιά σου δείχνουν ακριβώς όπως τα θέλεις,έχεις όρεξη και για hairstyling και για βόλτες και για όλα!

 

About the author

Σήλια Ακάσογλου

Είμαι η Σήλια και σπουδάζω Επικοινωνία και ΜΜΕ, μου αρέσει να κάνω βόλτες και να γνωρίζω νέα μέρη!Ξεκίνησα να γράφω στο cracked.gr, για να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου.Με αποκαλούν πολύ κοινωνική και χαρούμενο άνθρωπο...μάλλον κάτι θα ξέρουν.Είμαι coffee addicted και λατρεύω τα burger και το sushi και ας είναι εντελώς διαφορετικά!