Ομορφιά

Tips για τις μπούκλες σας μόνο!

Πότε παιχνιδιάρικες και ζωηρές πότε αυστηρές και επίσημες όποιο και να διαλέξεις σου φτιάχνουν την διάθεση, πάντα όμως σκέφτεσαι και το χρόνο που θα σπαταλήσεις μέχρι να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Όχι πια! Παρακάτω σου έχω 5 εύκολους τρόπους για να δημιουργήσεις τις μπούκλες που θέλεις σε χρόνο 0! Check them out:

Με τρέλα και κορδέλα: Πάρε μια ελαστική κορδέλα που τυλίγεται γύρω από το κεφάλι σου και άρχισε να φέρνεις προς τα επάνω μικρές τούφες .Τύλιξε κάθε τούφα γύρω από την κορδέλα, έτσι που όταν θα έχεις τελειώσει όλα σου τα μαλλιά θα είναι τυλιγμένα γύρω της. Κοιμήσου έτσι,βγάλε το πρωί την κορδέλα και θα εκπλαγείς.

αρχείο λήψης

Πλέξε τα: Ξέρεις ότι το κόλπο της πλεξούδας που θα σου χαρίσει  κυματιστά μαλλιά μετά από λίγες ώρες, υπάρχουν όμως και μερικά ακόμη κόλπα:

Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι ελαφρώς νωπά έτσι ώστε η πλεξίδα να αφήσει κύματα που θα διαρκούν.Μετά άπλωσε ένα λειαντικό serum μαλλιά σου ώστε να μην πετάνε και να είναι λεία.Όταν τελειώσεις με την προετοιμασία, πλέξε τα χαλαρά σε πολλές μικρές πλεξίδες ή σε μια μεγάλη ανάλογα απ’ το είδος του αποτελέσματος που θέλεις.Πιάσε την πλεξίδα με ένα υφασμάτινο λαστιχάκι για να μην αφήσει μεγάλο σημάδι στο κάτω μέρος.

 

Τσαλάκωσε τα: Μετά το λούσιμο σκούπισε τα πολλά νερά, χτένισε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σου και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά για μερικά λεπτά. στη συνέχεια τσαλάκωσε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σου και άπλωσε ένα σπρέι για μπούκλες.Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά.

Γύρισε τα: Νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες μόνο με το πιστολάκι σου; Κι όμως,στέγνωσε τα 3/4 των μαλλιών σου. Πιάσε μια τούφα και τύλιξε την καλά γύρω από τον εαυτό της, στέγνωσε την με το πιστολάκι και μόλις την αφήσεις θα έχει μια χαλαρή κίνηση, κανε το ίδιο και με τις υπόλοιπες και θα έχεις τις ανάλαφρες μπούκλες που ονειρεύτηκες!

images

Beach Waves: Φυσικά και όλες αγαπάμε αυτό το look που σε κάνει να φαίνεσαι σαν να βγήκες μόλις από την θάλασσα! Μπορείς να το υιοθετήσεις με δυο απλές κινήσεις: χώρισε τα νωπά μαλλιά σου σε τούφες και ξεκίνα να πιάνεις τα μαλλιά σου σε μικρά κεφτεδάκια! Μόλις στεγνώσουν άφησε τα κάτω,πέρασε λίγο αφρό και έτοιμη!

Leave a Comment