Διατροφή Ομορφιά

Τροφές για ενυδατωμένο δέρμα το καλοκαίρι!

Τώρα το καλοκαίρι είναι γεγονός πως το δέρμα αφυδατώνεται πολύ πιο εύκολα..Ειδικά για όσους έχουν αρχίσει να περνάνε πολλές ώρες στη παραλία και στον ήλιο εκτός από ένα καλό αντηλιακό η μία καλή ενυδατική,οφείλει να προσέξει και τη διατροφή του έτσι ώστε να διατηρήσει το δέρμα λαμπερό και φρέσκο!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Το αγγούρι είναι γνωστό πως εκτός από λίγες θερμίδες περιέχει 65% νερό και είναι από τα λαχανικά που βοηθάνε πολύ να παραμείνει το δέρμα ενυδατωμένο! Άλλα λαχανικά που επίσης προτιμούνται είναι η λόλα και το σπανάκι τα οποία περιέχουν και πολλές θρεπτικές ουσίες!

ΦΡΟΥΤΑ

Για τους λάτρεις των φρούτων λοιπόν,που δεν είναι λίγοι ειδικά το καλοκαίρι το πεπόνι και το καρπούζι είναι σίγουρα πρώτα στη λίστα και έπειτα ακολουθούν η παπάγια και το αβοκάντο για πλήρη ενυδάτωση.

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Μία χούφτα από αμύγδαλα εκτός ότι αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης Ε στον οργανισμό,επίσης προσφέρει ενυδάτωση και στα πιο ξηρά δέρματα!!

Οι επιλογές για σνακ που προσφέρουν ενυδάτωση στο δέρμα τους ζεστούς μήνες το καλοκαίρι πολλές,διάλεξε ότι σου ταιριάζει και απόλαυσε!