Μόδα

Βρες τα ιδανικά γυαλιά ηλίου, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ τόσο γυναικείο όσο και αντρικό απαραίτητο για όλες τις εποχές του έτους.Πόσο μάλλον τους καλοκαιρινούς μήνες που ο ήλιος είναι καυτός και περνάμε πολλές ώρες εκτεθειμένοι σε αυτόν.Ήρθε η στιγμή λοιπόν να διαλέξουμε τα νέα μας γυαλιά ηλίου.

Με τι κριτήριο όμως επιλέγουμε και αγοράζουμε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου;Πέρα από το βασικό στοιχείο που είναι η ποιότητα των φακών, το αμέσως επόμενο κριτήριο είναι το σχήμα του προσώπου μας!

Ορισμένα χρήσιμα tips:

  • To μαύρο χρώμα στα γυαλιά ηλίου, μπορεί να σου φαίνεται μια «safe» και διαχρονική επιλογή, στην πραγματικότητα όμως δεν ταιριάζει σε όλους,  μπορεί να σου αγριεύει κάπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θες. Καλύτερα επέλεξε κάτι σε σκούρο μπλε, ή σε σκούρο καφέ χρώμα, αν θες μια all time classic επιλογή, που όμως να μην «σκληραίνει» τα χαρακτηριστικά σου.
  • Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από κάθε τι που βρίσκεται στην τρέχουσα μόδα, δεν σημαίνει ότι θα σου ταιριάζει κιόλας.
  • Όταν επισκεφθείς ένα οπτικό κατάστημα, φρόντισε να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά γυαλιά πριν καταλήξεις σε ένα, καθώς πρέπει να είσαι σίγουρη-ος πως σου ταιρίαζει γάντι και σε κολακεύει.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

About the author

Σήλια Ακάσογλου

Είμαι η Σήλια και σπουδάζω Επικοινωνία και ΜΜΕ, μου αρέσει να κάνω βόλτες και να γνωρίζω νέα μέρη!Ξεκίνησα να γράφω στο cracked.gr, για να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου.Με αποκαλούν πολύ κοινωνική και χαρούμενο άνθρωπο...μάλλον κάτι θα ξέρουν.Είμαι coffee addicted και λατρεύω τα burger και το sushi και ας είναι εντελώς διαφορετικά!