Ομορφιά

Βρες το κατάλληλο ροζ κραγίον σύμφωνα με την επιδερμίδα σου

Πολλές φορές μπορεί να διαλέγουμε καλλυντικά που μας αρέσουν αλλά στην πραγματικότητα δεν μας ταιριάζουν! Αυτό έχει ως συνέπεια, να διαλέγουμε αποχρώσεις που δεν αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας. Αυτό συμβαίνει γιατί η επιλογή που κάνουμε, δεν βασίζετε στο τόνο της επιδερμίδας μας.

Ένα από τα προϊόντα που διαλέγουμε με τα λάθος κριτήρια είναι και το κραγιόν. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε στο ροζ κραγιόν. Ας δούμε ποιο ροζ κραγιόν ταιριάζει στην κάθε μία από εμάς!

Πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα:

Αν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη χλωμή για να περιγράψεις το χρώμα της επιδερμίδας σου, πρέπει να χρησιμοποιείς κραγιόν σε ροδακινί αποχρώσεις! Αυτό θα βοηθήσει στο να εξουδετερωθούν οι ροζ υποτόνοι της επιδερμίδας σου! Άλλες επιλογές θα μπορούσαν να είναι οι ανοιχτές ροζ αποχρώσεις και οι ροζ λιλά

Σταρένιες Επιδερμίδες:

Όσον αφορά τις αποχρώσεις των κραγιόν, οι γυναίκες με τους κίτρινους υποτόνους είναι πολύ τυχερές! Και αυτό γιατί τους ταιριάζουν οι περισσότερες από τις ροζ αποχρώσεις. Η ιδανική απόχρωση για ένα τέτοιο δέρμα είναι η κοραλι, η καρπουζί απόχρωση ή για πιο φυσικό αποτέλεσμα ένα nude ροζ κραγιόν. Ποτέ δεν θα είναι λάθος και μια επιλογή σε πιο καραμελένιες, καφέ ροζ αποχρώσεις. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφεύγει μια κοπέλα που έχει αυτή την επιδερμίδα είναι κραγιόν που έχουν μπλε υποτόνους .

Σκουρόχρωμες επιδερμίδες:

Ανοιχτές και έντονα ροζ αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στις πoio σκούρες επιδερμίδες! Πιο συγκεκριμένα, το ιδανικό χρώμα για αυτές τις κοπέλες είναι το φούξια. Αν όμως θέλουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα ιδανικό είναι ένα κραγιόν σε λιλά αποχρώσεις! Kαλό θα ήταν να αποφέυγοντε τα φυσικά ρόζ κραγιόν.

About the author

Εύη Πέτρου