Ομορφιά

Zουμερά χείλια στο λεπτό με τον πιο εύκολο και περίεργο τρόπο!

Τα ζουμερά χείλη έχουν γίνει πολύ μεγάλο beauty trend στον παγκόσμιο χώρο της ομορφιάς και του μακιγιάζ! Για αυτό το λόγο τα lip plumper είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα αγοραστικό προϊόν που κάθε γυναίκα θέλει να αποκτήσει!

Δεν παίζει ρόλο αν τα χείλια σάς είναι μικρά η μεγάλα, γιατί η τάση τα θέλει όσο πιο ζουμερά και θελκτικά γίνεται! Δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε τα lip plumper, όμως κοστίζoυν αρκετά! Για αυτό και εμείς μετά από αρκετή περιήγηση στο διαδίκτυο, στην εύρεση ωραίων θεμάτων για εσάς, σας βρήκαμε ένα απίστευτο hack για να δημιουργήσετε αυτό το full lips εφέ, βάζοντας απλά την κρέμα ματιών σας στα χείλη!

Γιατί όμως η κρέμα ματιών να «μεγαλώνει τα χείλη»; Οι κρέμες για τα μάτια, συμβάλουν στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και γεμίζουν τις λεπτές ρυτίδες που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι λοιπόν κάτι σαν filler, το οποίο δημιουργεί ένα πιο λείο και γεμάτο αποτέλεσμα!

*Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κραγιόν, lip gloss στα χείλη, κάντε μασάζ με μικρή ποσότητα κρέμας ματιών και από πάνω ξεκινήστε το μακιγιάζ σας! Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!