Ανθρωπινες Σχεσεις

5 Συνήθειες που ξενερώνουν το αγόρι σου.

mm
Written by Maria Raptou

Είμαστε άνθρωποι, έχουμε ελαττώματα, ακόμη και εσύ που διαβάζεις το άρθρο μου αυτή τη στιγμή  και εγώ η ίδια που τα γράφω. Είναι ωραίο να μας αγαπάει κάποιος και με τα στραβά μας….ΑΛΛΑ είναι και κάποια στραβά που ξενερώνουν τους άλλους γύρω μας, κυρίως δε τον σύντροφο μας και ίσως ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουμε κάποια πράγματα για να έχουμε μια πιο υγιής και ισορροπημένη σχέση.

Το κουτσομπολιό

Το αγόρι σου δεν είναι η κολλητή σου και δεν τον ενδιαφέρει τι έκανε η Κατερίνα με την Μαρία και δεν μιλιούνται πλέον, ή τι συμβαίνει με τη σχέση του Κώστα και της Δήμητρας..

Αν θέλεις να σχολιάσεις κάποιον ή κάποια θα το κάνεις με τι φίλες σου. Το αγόρι σου δεν τον ενδιαφέρει να μάθει τα προσωπικά των γύρω σου και κυρίως όταν δεν έχουν δώσει την άδεια να τα μάθει και αυτός. 

Έλεγχος

Το να μην δείχνεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις μέσα σε μια σχέση. Δείξε του πως είσαι άνετη αν θα βγει με την παρέα του, κυρίως όταν σε έχει ενημερώσει. Δεν είναι ρομπότ και είχε φίλους πριν σε γνωρίσει και θα συνεχίσει να τους έχει. Είναι υγιές για τη σχέση να έχετε και στιγμές που δεν βγαίνετε μαζί, σας κάνει να νοσταλγείτε κιόλας πότε θα ιδωθείτε… 

Ψώνια

Το λένε όλα τα αρσενικά… Τον πήγες για ψώνια; Είναι σαν να έκανε αταξία και τον τιμωρείς. Είμαστε γυναίκες και θέλουμε να είμαστε στην αγορά με τις ώρες και όχι μόνο να ψωνίζουμε, αλλά και να χαζεύουμε βιτρίνες που δεν έχουμε σκοπό να μπούμε στο μαγαζί μέσα να πάρουμε κάτι. Δεν είναι διασκεδαστικό για κανέναν άντρα να χαζεύει αξεσουάρ, ρούχα και παπούτσια. Βέβαια, αν τον πάρεις για εσώρουχα τα οποία θα πρέπει να εγκρίνει…ε..εκεί θα ανέβεις πολλά πολλά level!

 

Τι έχεις; ΤΙΠΟΤΑ !

Όταν έχεις νεύρα και ειδικά με το αγόρι σου και σε ρωτάει “μωρό μου τι έχεις;” και απαντάς “τίποτα” και εφόσον σε έχει ρωτήσει τρεις φορές και επιμένεις….θα περιμένεις και την στάση του απέναντί σου…καμία στάση. Οι άντρες δεν θα μπούνε ποτέ στην ψυχολογία της γυναίκας, όπως και οι γυναίκες στων αντρών. Προτιμάς να κάνετε να μιλήσετε μέρες ή να τα βρείτε και να είστε καλά; Όταν έχεις θυμό απέναντι στον σύντροφό σου με κάτι που σου έκανε είναι πρέπον να του πεις τα σε πείραξε. Εξήγησε του για να λύσετε το πρόβλημα διότι μπορεί να έγινε και κάποια παρεξήγηση και αδίκως να έπεσες με τα μούτρα στη σοκολάτα και να κρατάς χαρτομάντιλα από το κλάμα…

Να τον αλλάξεις

Μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις έναν άντρα, έχεις χάσει το μπαλάκι ήδη. Τον ερωτεύτηκες και τον αγάπησες για αυτό που είναι. Γιατί να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις τώρα; Μπορείς κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη συμπεριφορά του να τα τονίσεις και να προσπαθήσει να κάνει κάτι (εφόσον είναι σοβαρό για τη σχέση σας),αλλά μην επιχειρήσεις να τον αλλάξεις, ειλικρινά στο τέλος ούτε σ’ εσένα θα αρέσει η αλλαγή αυτή.

About the author

mm

Maria Raptou

Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Ηπείρου τμήματος Νοσηλευτικής
Απόφοιτος Il-makiage (πρωινού-βραδινού-νυφικού)