Μόδα

Διχτυωτά καλσόν!

Σήμερα οι γυναίκες ξέρουν, ακολουθούν και προσαρμόσουν τις τάσεις της μόδας στην δική τους προσωπικότητα και τα δικά τους θέλω. Μην ξεχνάτε μόδα είναι και γυρίζει, κάντε λοιπόν μια ανανέωση στα ρούχα σας  κρατώντας κομμάτια από το παρελθόν προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο από το παρόν, δείχνοντας την προτίμηση σας.Μιας και αναφερθήκαμε σε κομμάτια από το παρελθόν , ένα από τα πιο hot αξεσουάρ που χρησιμοποιείται τελευταία από την εποχή των ’90 τις είναι το διχτυωτό καλσόν.

Πως μπορείς όμως να βάλεις το διχτυωτό καλτσόν και να δείχνεις εντυπωσιακή;

 

  • Με το casual καθημερινό ντύσιμό σου, κάτω από το σκισμένο ή και μη τζιν, με ένα ζευγάρι all star ‘η με τα snikers σου.

 

 

 

  •  Μπορείς να φορέσεις ένα mini φόρεμα ή φούστα, αρκεί να μην είναι πολύ εφαρμοστά επάνω σου ώστε να μην διαγράφεται το καλσόν μέσα από το ρούχο σου.

 

 

  • Καλό είναι όταν παίρνεις την απόφαση, να βάλεις στη βραδινή  έξοδό σου το αγαπημένο
    και trendy διχτυωτό καλσόν , θα πρέπει τα    υπόλοιπα αξεσουάρ σου να μην είναι αρκετά   φανταχτερά , να είναι πιο μινιμαλιστικά  καλύτερα.

 

 

 

 

 

  • Τι θα έλεγες να αντικαταστήσεις τη φούστα με ένα δερμάτινο σορτσάκι ή ότι άλλου είδους σορτσάκι έχεις μέσα στη ντουλάπα σου. Έτσι το σορτσάκι μαζί με το διχτυωτό καλτσόν θα δείχνει πιο sexy και rock’n’roll.

 

 

 

  • Μη ξεχνάμε ότι το διχτυωτό καλσόν μπορούμε να το βρούμε και σε άλλες αποχρώσεις , όμως στη προκειμένη περίπτωση κάτω από αυτό πρέπει να φορέσετε ένα opaque καλσόν.

 

 

 

  • Όπως και να το βάλεις το διχτυωτό καλσόν , με τις από πάνω προτάσεις που σας προτείναμε ή και με έναν δικό σας ενδυματολογικό συνδυασμό , ο τέλειος συνδυασμός είναι με ένα μαύρο σοφιστικέ φόρεμα, όχι mini ώστε να βάζει λίγο και τη φαντασία του άλλου φύλου να καλπάζει.

 

 

 

Αυτές οι λίγες προτάσεις ήταν για να τονίσω με ποιόν συνδυασμό το διχτυωτό καλσόν σε κάνει sexy και μπορεί να είναι εμφανισιακά πρέπον για την καθημερινότητα σου.Ωστόσο , ακόμα και αν μου αρέσει οπτικά να το βλέπω σε άλλες κοπέλες να το φοράνε , εγώ συνεχίζω να το θεωρώ πρόστυχο .Όμως για να συνεχίσετε εσείς να το φοράτε με τον πιο ωραίο τρόπο να θυμάστε ότι ο συνδυασμός πρέπει να είναι αρκετά καλός γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα , με συγχωράτε, θα είναι άθλιο.

Leave a Comment