Μόδα

Ντουλαπισμός!

Ντουλαπισμός είναι ένας όρος που δεν υπάρχει ,αλλά θα τον χρησιμοποιήσω ως τον όρο για τα άτομα που είναι μανιακά με την ντουλάπα τους και τα θέλουν όλα τακτοποιημένα.Πως άραγε τα καταφέρνουν;Πείτε μου πώς;

Αν κάνετε την αρχή και ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να είναι όλα μέσα στη ντουλάπα σας σε τάξη, μετά δε θα ψάχνετε όλοι την ώρα τα ρούχα σας , δε θα χάνετε χρόνο και δεν θα αργήτε στα ραντεβού σας.

 

 

 

 

ΒΗΜΑ 1 : Αρχικά βγάζετε όλα τα ρούχα από τη ντουλάπα, ώστε να αρχίσετε να τα ταξινομείται σε κατηγορίες (π.χ. εποχής,δουλειάς,γυμναστικής ,…. κ.α.).

 

ΒΗΜΑ 2 : Τα ρούχα που χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο , θα τα τοποθετήσετε όλα μαζί σε μια πλευρά της ντουλάπας σας, ώστε να γνωρίζεται ότι εκείνη η πλευρά χειμώνα καλοκαίρι θα είναι πιασμένη.

 

 

 

 

ΒΗΜΑ 3 : Να χρησιμοποιείτε λεπτές κρεμάστρες ώστε να μπορέσουν να χωρέσουν περισσότερες.Επίσης το γάτζο της κρεμάστρας είναι καλό να κοιτάει προς τα μέσα ,για να φαίνονται τακτοποιημένα και να υπάρχει μια ωραία αισθητική μέσα στη ντουλάπα.

ΒΗΜΑ 4: Όσο αναφορά τα αξεσουάρ που έχετε τοποθετημένα στη ντουλάπα σας ή στα συρτάρια σας, είναι καλό στα συρτάρια να τοποθετείται καλαθάκια για τα μικροπράγματα ώστε να μην είναι πεταμένα στα συρτάρια και για τα αξεσουάρ που πρέπει να κρεμαστούν είναι καλό να παίρνετε τις απαραίτητες κρεμάστρες (όπως γραβάτες, φουλάρια, καπέλα… κ.α.).

 

ΒΗΜΑ 5 : Μετά από όλη αυτή τη διαδικασία τακτοποίησης της ντουλάπας σας , σίγουρα θα έχετε φτιάξει και μια κούτα με ρούχα που δε σας είναι πλέον απαραίτητα.Σ΄αυτή την περίπτωση , τα ρούχα που δε θα φορέσετε ποτέ ξανά είναι καλύτερο να τα χαρίσετε , παρά να τα πετάξετε.

 

 

 

Η δουλειά αυτή αν και φαίνεται εύκολη με αυτά τα 5 βήματα , δεν είναι,θέλει ώρες αρκετές , μεγάλη προσοχή και πολύ μα πολύ διάθεση.Γι΄αυτό ξυπνήστε , κάντε καφέ , βάλτε μουσική στην διαπασών και καλή επιτυχία!