Μόδα

Ποια looks μας ελκύουν σε έναν άντρα;

 Παραδέξου ότι υπήρξαν στιγμές που άσκησες κριτική για το υπερβολικό ντύσιμο της κοπέλας σου ή της φίλης σου, εαν πάλι ανήκεις στην κατηγορία που δεν το έχουν κάνει τότε σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες μπορεί να μην είναι  τόσο ειλικρινής για να το μοιραστούν μαζί σου αλλά σίγουρα θα το σχολιάσουν αρνητικά με την φίλη τους. Το ότι είσαι άντρας δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακολουθείς την μόδα άλλωστε οι γυναίκες δίνουν μεγάλη βάση στην εμφάνιση.  Γι’αυτό παρακάτω θα δεις μερικά από τα looks που ελκύουν τις γυναίκες και ίσως σε βοηθήσουν γιατί όχι να πάρεις ιδέες για να διαμορφώσεις το στυλ σου.

Casual look

Τι πιο ελκυστικό από ένα εφαρμοστό T-shirt(απέφυγε τα μακριά T-shirts αν δεν έχεις το κατάλληλο ύψος) ή ένα πουκάμισο σε συνδυασμό με το jean σου και τα all star σου ή τα αθλητικά σου. Απέφυγε τα φαρδιά ή υπερβολικά στενά jean δεν κολακεύουν ιδιαίτερα.Πες ναι στο leather jacket.

Classy outfit

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν και θαυμάζουν έναν άντρα που φοράει κοστούμι αν το απαιτεί και η δουλειά σου ακόμα καλύτερα αν πάλι όχι τότε μπορείς να το υιοθετήσεις σε επίσημες εξόδους σου.Για να αποφύγεις το αυστηρό ύφος που σου δίνει το κοστούμι μπορείς να το συνδυάσεις με τα sneaker σου.

Sportswear

Τι πιο sexy από το να δούμε έναν άντρα με αθλητικά ρούχα. Όταν λέμε sexy δεν εννοούμε τις πολύ στενές φόρμες στυλ κολάν γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε. Υιοθετήστε αυτό το outfit όχι μόνο στο γυμναστήριο αλλά και στις πρωινές σας εμφανίσεις.

 

About the author

Eirini Venetikidou

Εγώ είμαι η Ειρήνη!Το πάθος μου με την μόδα με οδήγησε στο να γράφω εδώ...Αυτά που πρέπει να ξέρεις για μένα είναι ότι είμαι αρκετά κοινωνική,αισιόδοξη και ονειροπόλα. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια!Μεγάλη μου αδυναμία...μα φυσικά τα παπούτσια!!