Μόδα

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Τα μάτια σε κάθε άνθρωπο είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του, και οι γυναίκες ξέρουν καλύτερα από όλους το δυνατό τους χαρτί, το έντονο βλέμμα που ξεχωρίζει. Φυσικά το έντονο βλέμμα έχει να κάνει και με τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες, οι βλεφαρίδες δίνουν έμφαση στο στο μάτι και το κάνουν πιο εντυπωσιακό.

Όλες οι γυναίκες θέλουν μεγάλες βλεφαρίδες και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να καταφέρουν ενα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η βοήθεια της μάσκαρας είναι πρακτική αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό, απλά μπορεί να  δώσει λίγο όγκο και μια μικρή επιμήκυνση στις δικές μας βλεφαρίδες.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα ανάλογα με το τι ζητάει η κάθε γυναίκα σε πολύ γρήγορο χρόνο, η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη.

Θα σας προτείνω τις βλεφαρίδες που έχουν αγαπήσει make up artist, σελέμπριτιζ αλλά και εγω.

Η εταιρεία FELICIA LASHES εχει τις καλύτερες ψεύτικες βλεφαρίδες στην αγορά, είναι βλεφαρίδες από 100% μετάξι χειροποίητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω απο 15 φορές . Θα βρείτε τις βλεφαρίδες που θέλετε και θα έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε ένα έντονο μακιγιάζ και προσθέστε τις βλεφαρίδες , το μακιγιάζ σας θα είναι ολοκληρωμένο και το βλέμμα σας δεν θα περνά απαρατήρητο.

Εάν θέλετε να βρείτε και εσείς αυτές τις βλεφαρίδες μπορείτε να τις αγοράσετε και ηλεκτρονικά.

Instagram :  Feliciabeautylashes 

Facebook: Felicia Beauty Lashes 

 

About the author

Kατερινα Κοσιδεκακη

Φοιτήτρια
Τεχνολόγων Γεωπονων (Καλαματα)- ΜΜΕ (Αθηνα).