Μόδα Ομορφιά

Ρούχα για μικρό ή μεγάλο στήθος!

Written by StellaMits

ΣΤΗΘΟΣ! Το αιώνιο μικρό η..μεγάλο πρόβλημα κάθε γυναίκας..Και αυτό γιατί όσες έχουν μικρό στήθος θέλουν μεγάλο,ενώ όσες έχουν πλούσιο στήθος επιθυμούν μικρότερο..                        Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις,καθημερινά αναρωτιέσαι τι να βάλεις ώστε να φαίνεται πιο ελκυστικό το στήθος σου..

ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ

Οι γυναίκες με μικρό στήθος συνήθως επιθυμούν ρούχα που θα το κάνει να φαίνεται πιο πλούσιο και γεμάτο..Μία καλή επιλογή είναι οι μπλούζες με βολάν μπροστά που προσθέτουν όγκο άρα και τη ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους!

Επιπλέον,δες θετικά το γεγονός ότι έχεις μικρό στήθος καθώς μπορείς να επιλέξεις φορέματα η μπλούζες με πολύ βαθύ ντεκολτέ χωρίς να φαίνεσαι πρόστυχη.

ΜΠΟΝΟΥΣ: Μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και χωρίς σουτιέν!

Τέλος,μπορείς άνετα να φορέσεις κοντά τοπάκια,αναδεικνύοντας τη κοιλιά σου,τραβώντας το βλέμμα από το στήθος σου..ΣΕΞΥ χωρίς να είσαι καθόλου προκλητική!

 

ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν αυτόματα κάτι σέξυ πάνω τους χωρίς να χρειάζονται πολλά για να το αναδείξουν..Μπορείτε λοιπόν άφοβα να επιλέξετε μπλούζες με ΄΄χαμόγελο΄’ που τονίζουν το στήθος τόσο όσο πρέπει!

Επίσης,επέλεξε για μία πιο σέξυ εμφάνιση μπλούζες η φορέματα με τον ένα ώμο έξω..Σε κάνουν να φαίνεσαι τολμηρή και σέξυ χωρίς όμως να προκαλείς!

Τα πουκάμισα είναι μία εύκολη και συνάμα καθημερινή λύση για όλες τις ώρες εάν θέλεις να αναδείξεις το πλούσιο μπούστο σου. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι υπερβολικά κουμπιά ανοιχτά εάν δεν θέλεις η εμφάνισή σου να δείχνει χυδαία!

About the author

StellaMits