Κινηματογράφος

Spell «Enchantress»

13

Suicide squad… η πιο mainstream ταινία αυτό το χρόνο μαζί με τον Deadpool. Οι προβολές της στην Ελλάδα ξεκίνησαν στις 25 Αυγούστου, ενώ ανά τον κόσμο στις 4 Αυγούστου, οπότε οι φανς είχαν την ευκαιρία να δουν πολλά spoilers.

Η παραγωγή της DC προσθέτοντας ελίτ χαρακτήρες των κόμικς έκανε τους οπαδούς να ανυπομονούν γι’ αυτή και να αποκτήσει κοινό μήνες πριν βγει στις οθόνες.

  • Rick Flag (Joel Kinnaman). Αρχηγός της ομάδας και μέλος των ειδικών δυνάμεων.
  • Katana (Karen Fukuhara). Σωματοφύλακας του Flag. Προσηλωμένη στο καθήκον της και αποδοτικό φονικό όπλο.
  • Deadshot (Will Smith). Κορυφαίος δολοφόνος που δεν έχει αστοχήσει ποτέ.
  • Harley Quinn (Margot Robbie). Ερωμένη του Joker και ο τρελός αρλεκίνος της ομάδας.
  • Captain Boomerang (Jai Courtney). Με αδυναμία στους μονόκερους και ιδιαίτερο χιούμορ.
  • Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje). Άτομο με σπάνια πάθηση που τον έκανε άνθρωπο-κροκόδειλο και με κανιβαλικές τάσεις.
  • El Diablo (Jay Hernandez). Γητευτής της φωτιάς και πρώην μέλος συμμορίας.
  • Enchantress (Cara Delevingne). Μάγισσα.
  • Slipknot (Adam Beach). Εκπαιδευμένος δολοφόνος.

αρχείο λήψης

Όλοι τους κατάδικοι με βαρύ ποινικό μητρώο, επιλέχτηκαν για να σώσουν τον κόσμο τοποθετώντας τους μικροτσίπ τα οποία σε περίπτωση παραπτώματος και απόδρασης, τους βγάζουν εκτός…

Η αλήθεια είναι ότι την παράσταση έκλεψαν ο Joker (Jared Leto) και η Harley Quinn (Margot Robbie) το χαοτικό ζευγάρι που η αναστάτωση είναι το χαρακτηριστικό τους. “They became King and Queen of Gotham” όπως λέει και η Amanda Waller ο εγκέφαλος της επιχείρησης. Η Harley Quinn, είναι ένας χαρακτήρας που πολλοί ήθελαν να δουν στη μεγάλη οθόνη και να που η ώρα της έφτασε. Ωστόσο, πολλές είναι οι κομμένες σκηνές σχετικά με τον Joker και γενικά του backstory της. Θα έλεγα ότι η σχέση τους φαίνεται πιο πολύ ρομαντική αντί για βίαιη, που είναι και το γνωστό άλλωστε. Όμως, οι φήμες λένε ότι θα γυρίσουν ξεχωριστή ταινία που θα αφορά αυτούς κι εκεί θα δούμε περισσότερα.

jokernHARLEEN

Σε αντίθεση με τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα ο ρόλος της Enchantress ήταν ένα κομμάτι που το είδαμε πολύ λίγο στα τρέιλερ αλλά στη ταινία φάνηκε στη κυριολεξία όλο της το μεγαλείο. Η γλυκιά Dr. June Moone είναι μια νεαρή αρχαιολόγος που δαιμονίστηκε από μια αρχαία μάγισσα και αρκεί μόνο να ψελλίσει “Enchantress” για να βγει στην επιφάνεια. Η γόησσα, αψηφώντας τις επιθυμίες των κοινών ανθρώπων που την ήθελαν ως κρυφό όπλο, καταλαμβάνει τη Dr. June Moone, ξεγελάει τα μεγάλα αφεντικά και επανακτά όλη της τη δύναμη, αποφασισμένη να εξουσιάσει. Βοηθός της είναι ο αδερφός της Incubus, το ίδιο αρχαίος με αυτή. Οι χειρότεροι ήρωες είναι αντιμέτωποι με την ισχυρή μάγισσα, την Κακιά των Κακών.

suicide-squad-enchantress-villain-magic-dc-mu3w6vqag86z2te2l585y16qovc2udqsa0iq3yyigw

Οι κριτικές, γενικά δεν ήταν καλές. Παρ’ όλα αυτά οι φανς έμειναν ικανοποιημένοι αφού η ταινία τα συνδυάζει όλα, δράμα, δράση και κωμωδία.

Leave a Comment