Μόδα

Styling alert : Τι δεν φοράμε το καλοκαιρι

Το καλοκαίρι απαιτεί αέρινα ρούχα και χρώματα όμως είναι πολύ επικίνδυνο για στιλιστικά λάθη.

 

1.Φορέματα με έντονα μοτίβα.

Τα φορέματα με έντονα σχέδια και χρώματα είναι το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού. Προσέξτε  πως θα το φορέσετε, τα φορέματα αυτά είναι από μόνα τους που εντυπωσιακά και εάν φορέσετε υπερβολικά αξεσουάρ θα χαλάσει όλο σύνολο, επίσης προσοχή στο παπούτσι.   Καλό θα ήταν να φορέσετε ένα διακριτικό σανδάλι και για τις βραδυνές εμφανίσεις σας μια πλατφόρμα σε γήινες αποχρώσεις.

 

2. Σαγιονάρες.

Όλες οι γυναίκες αγαπούν τις σαγιονάρες λογικό βέβαια αφού είναι άνετες για όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά  δεν πρέπει να ξεχνάμε το  γεγονός ότι είναι ένα ζευγάρι πλαστικά παπούτσια και δεν είναι σικ.  Προτιμήστε να φοράτε τς σαγιονάρες σας στην θάλασσα και όχι σε εμφανίσεις που τα ρούχα σας είναι εντυπωσιακά έτσι ώστε να μην χαλάσει το σύνολο.

3. Τσάντες .

Μεγάλη προσοχή στις τσάντες. Το καλοκαίρι κυρίαρχη  το χρώμα ακόμα και στις τσάντες, όμως δώστε προσοχή εάν τα ρούχα σας  είναι με έντονα μοτίβα ή χρώματα προτιμήστε διακριτικές τσάντες με ήσυχα χρώματα και το μέγεθος τους να είναι η μικρο η μεσαίο έτσι ώστε να υπάρχει συνοχή σε όλο σας το σύνολο. Μην ξεχνάτε το μέγεθος της βραδινής σας τσάντας να είναι πάντα στο σωστό μέγεθος δηλαδή μικρο.

4. Αξεσουάρ .

Αποτέλεσμα εικόνας για αξεσουαρ καλοκα

Δώστε βάση σε σωστά αξεσουάρ. Μην φορτώνεται το σύνολο σας με άσκοπα αξεσουάρ, καλό θα ήταν να φορέσετε διακριτικούς κρίκους σε μπρονζε η σε χρυσή απόχρωση και ένα ρολόι και βραχιόλι στους ίδιους τόνους, εάν επιλέξετε δαχτυλίδια έντονα μην βάλετε έντονα σκουλαρίκια.