Συνεντεύξεις

Συμβουλές μακιγιάζ απο την make up artist Ιωάννα Μακρυνάκη

Η Ιωάννα θα μας δώσει συμβουλές για εορταστικό μακιγιάζ και μας έδωσε μια μικρή συνέντευξη για να την γνωρίσουμε καλύτερα και να μας δείξει το πάθος της για το μακιγιάζ.

•Ιωάννα πως αποφάσισες να σπουδάσεις πάνω στον τομέα της αισθητικής;

Ήταν κάτι που αποφάσισα με την βοήθεια των φίλων μου και της οικογένειας μου. Εκείνοι με παρότρυναν βλέποντας ότι «έπιανε το χέρι μου» .

Ήταν πάντα το όνειρο σου να ασχοληθείς με αυτό τον κλάδο;

Από μικρή πείραζα τα καλλυντικά της μαμάς μου . Ήταν κάτι που την ενοχλούσε αλλά ποτε δεν με σταμάτησε , ε και να είμαστε εδώ σήμερα!
•Περίμενες ποτέ ότι θα κέρδιζες το 1ο βραβείο μακιγιάζ φαντασίας στο 20ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Μακιγιάζ και Κομμωτικής ;

Το βραβείο αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενα! Το φεστιβάλ είχε φοβερές συμμετοχές και πολύ αξιόλογα άτομα, η πρώτη θέση και η αγάπη που μου έδειχνε – δείχνει ο κόσμος ήταν η ώθηση για να συνεχίσω!

•Τι σου αρέσει πιο πολύ στο κομμάτι του μακιγιάζ;

Το μακιγιάζ σου δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώνεσαι , αυτό μου αρέσει! Παίρνω ένα άτομο και το κάνω αυτό που έχει ονειρευτεί! Η μεγαλύτερη απόλαυση και χαρά μου είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο τους μόλις κοιταχτούν στον καθρέφτη. Ειδικά στις νύφες μου, που με εμπιστεύονται την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

•Τι όνειρα έχεις για το επαγγελματικό σου μέλλον;

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα , κάνω την πρακτική μου και συνεχίζω να είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ταυτόχρονα δουλεύω πολύ τα social media ετσι ώστε οι εταιρίες να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στη δουλειά μου. Όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να οργανώνω τα δικά μου classes και να διδάσκω μακιγιάζ!

        Μακιγιάζ για τις γιορτές

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη δεν γίνεται να παραληφθεί από τις εορταστικές εμφανίσεις με συνδυασμό έντονου μακιγιάζ στο μάτι.

Εdgy Christmas

Ένα έντονο smokey eye έντονα κοψίματα και ένα απαλό χρώμα κραγιόν στα χείλη είναι αρκετό να εντυπωσιάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων.

Μακιγιάζ για party animal

Glitter στο μάτι,στα χείλη, γυαλάδα έντονη στα ζυγωματικά και έντονη γραμμή eyeliner για αυτές που θέλουν να ξεχωρίζουν και δεν φοβούνται να τολμούν το έντονο μακιγιάζ.

Δείτε την δουλειά της Ιωάννας:

Instagram: iwnmak

Facebook: Iwn Mak Makeup Artist

 

Leave a Comment