Μόδα

Τα ωραία, της ωραίας

Τι είναι άραγε τα ωραία, της ωραίας;Αυτά που κάθε κορίτσι , την κάνουν να νιώθει γυναίκα.
Αυτά , που κάθε άντρας θαυμάζει σε μια γυναίκα. Αυτά, που είχαν και  έχουν υπάρξει ,μεγάλα έργα τέχνης. Αυτά που σύγχρονες γυναίκες τα έχουν χρησιμοποιήσει συμβολικά σε διαμαρτυρίες.

Αυτά που λέτε, είναι το λεγόμενο στήθος της γυναίκας!

bjcxhaocyaejkbq

Κι όμως όλα αυτά τα κάνει ένα στήθος , ξεχωριστό βέβαια κάθε φορά. Διότι το στήθος διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, στο μέγεθος και στο σχήμα.

Τι είναι όμως καλύτερο? Να έχεις ένα μεγάλο ή ένα μικρό στήθος; Θα σας αναφέρω εγώ τα προβλήματα  ενός μεγάλου και ενός μεγάλου στήθους και τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε μόνες σας!

 

 

 

 

Το μεγάλο στήθος προφανώς και είναι πιο εντυπωσιακό και πιο sexy, αλλά:

  1. μια γυναίκα με μεγάλο στήθος , δυσκολεύεται στο να βρει τη κατάλληλη μπλούζα, ώστε να μην φαίνεται προκλητικό το στήθος και δε το συζητώ για στράπλες,μόνο στα όνειρα.
  2. δεν μπορούν να φορέσουν σουτιέν ή μαγιό χωρίς μπανέλα , ώστε να κρατάει το στήθος. Πληροφοριακά η λέξη κανονικά είναι μπαλένα , που σημαίνει στα ιταλικά φάλαινα , μίας και το πρώτο σουτιέν που χρησιμοποιήθηκε φτιάχτηκε από λίπος φάλαινας .
  3. συνήθως, βλέπουμε τις γυναίκες με μεγάλο στήθος να καμπουριάζουν και λογικό βέβαια με τόσο βάρος μπροστά. Αυτό το καμπούριασμα όμως , με το πέρασμα των χρόνων δημιουργεί πόνους στη πλάτη.
  4. και μη ξεχνάμε τα ψυχολογικά που σου δημιουργούνται στα σχολικά σου χρόνια,από τους καταπληκτικούς σου συμμαθητές , που λόγω εφηβείας σε πειράζουν χωρίς να σκέφτονται το πως μπορεί να νιώθεις μετά εσύ .

stithos

Μικρό στήθος και θαυματουργό , αλλά έχει και αυτό τα προβλήματά του :

  1. Σε αυτές τις περιπτώσεις,δεν υπάρχουν νούμερα στα σουτιέν που αναζητούν γυναίκες με μικρό στήθος,μόνο αθλητικά και κανένα push-up μικρού μεγέθους που και αυτό,από ένα σημείο και μετά κουράζει.
  2. Μπανέλα: τι σημαίνει ;
  3. Μπλουζάκια: οι γυναίκες με μικρό στήθος μπορούν να βάλουν σχεδόν ότι μπλούζα μπορείς να φανταστείς , αλλά όταν το στήθος χάνεται μέσα στο σουτιέν , αναμφίβολα αποφεύγουν να φορέσουν κολλητές μπλούζες.
  4. Sex appeal: η αλήθεια είναι ότι όσο πιο μικρό είναι το στήθος,τόσο λιγότερο sexy νιώθεις ,αλλά μη ξεχνάτε , το μικρό στήθος έχει τη δική του χάρη.

Leave a Comment