Ανθρωπινες Σχεσεις

Μην μπερδεύεσαι δεν θέλουν όλοι κάτι σοβαρό

archio-lipsis-1

Μια σχέση είναι πάντα καλοδεχούμενη στην ζωή μας και μπορεί να την γεμίσει με πραγματικά ωραίες στιγμές. Το θέμα είναι θέλουν όλοι οι άνθρωποι σοβαρή σχέση;

Και εδώ έρχομαι να σου πω αδερφέ, μην τα παίρνεις όλα δεδομένα, εσύ μπορεί να είσαι έτοιμος, να θες, να νομίζεις ότι και η άλλη θέλει χωρίς να παρατηρείς πως μερικά πράγματα φωνάζουν το αντίθετο.

Το πρώτο που μπορείς να δεις είναι το «πάρε και δώσε» της σχέσης, γιατί όπως και να το κάνεις όταν δίνεις την προσοχή σου, τον χρόνο σου και την ενέργειά σου, έτσι θέλεις και η άλλη όχι μόνο να το εκτιμάει αλλά και να ανταποδίδει. Αντί αυτού, απέναντί σου βλέπεις ένα άτομο που όχι μόνο δεν σου δίνει την προσοχή της, αλλά πάει την κατάστασή σας σε ένα πιο αόριστο χαρακτήρα χωρίς καν να λέει τι αισθάνεται ή περιμένει από σένα.

Κάτι που πρέπει να σε βάζει σε περισσότερες υποψίες είναι αν το παρελθόν της ήταν γεμάτο από σχέσεις που την πλήγωσαν, τότε δύσκολα θα επενδύσει πάλι σε κάτι σοβαρό αφού έχτισε μια άμυνα στο να εμπιστεύεται εύκολα από την αρχή κάποιον κρατώντας μια θέση ασφαλείας, οδηγώντας την να είναι καχύποπτη αρκετά συχνά, όχι μόνο με σένα αλλά και πιο γενικά με ανθρώπους στο γύρω περιβάλλον της.

Το κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών είναι όταν βλέπεις να μην υπάρχουν σημάδια προόδου από κάθε άποψη. Αν αρκείται στην στασιμότητα της κατάστασης σας χωρίς να θέλει να βελτιώσει κάτι, αν βλέπει παντού αρνητικά πράγματα και καταπίεση λέγοντας ότι θέλει περισσότερη ελευθερία, χωρίς να μπορεί να απολαύσει τα όμορφα και τα μοναδικά που προσφέρει μια σχέση έχοντας συνέχεια απαιτήσεις, παράλογες και ασυμβίβαστες.

Δες τα πράγματα καθαρά, μερικοί άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με το θέμα σχέση και άλλοι δεν είναι στην φάση να κάνουν για διάφορους λόγους. Εσύ πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις πριν σε ρίξει όλο αυτό, φύγε και ψάξε αλλού αυτό που ζητάς γιατί αυτή την στιγμή σίγουρα δεν το έχεις.

Leave a Comment