Ανθρωπινες Σχεσεις

Όταν στη φιλία μπαίνουν λόγια τρίτων!

fb_img_1476642414060

Σε ξεσηκώνουν σε ταράζουν σου βάζουν λόγια για τη φίλη ή το φίλο σου…

Τώρα πρέπει να σκεφτείς. Μπερδεύεσαι και θυμώνεις; Σε ζηλεύει κάποιος από τους δύο; Ποιος λέει αλήθεια; Μα τι συμβαίνει τελικά με τους ανθρώπους;

Πολλές σκέψεις μπορεί να κατακλύζουν το μυαλό μας όταν φτάνουν στα αυτιά μας ιστορίες και λόγια για μας από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε. Από ανθρώπους που βοηθήσαμε και πήραμε αγάπη από αυτούς όπως και δώσαμε απλόχερα ότι μπορούσαμε από την ψυχή μας! Μη πανικοβάλλεστε είναι το πρώτο βήμα μην θυμώνετε αμέσως.Η παρορμητικότητα φέρνει άσχημα αποτελέσματα και όχι πάντα τα σωστά. Κρύψτε τη δυσαρέσκεια σας όσο θυμό ή οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα νιώθετε.

ΤΩΡΑ λοιπόν είναι η ώρα να σκεφτούμε μόνοι.. ποιος μας είπε για το φίλο μας; Τι σχέση έχουμε με αυτό τον άνθρωπο που μας αποκαλύπτει πράγματα δυσάρεστα; Μας έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος; Σίγουρα για να κάνουμε παρέα γνωρίζουμε στοιχεία του εαυτού του! Το έχει ξανακάνει; Μετράμε λοιπόν σκεφτόμαστε και μετράμε πράξεις κινήσεις και άλλες καταστάσεις .Μετά πάμε στον άλλο άνθρωπο…. ΤΟΝ ΚΑΚΟ..που μας κατηγορεί πίσω μας και τελικά το μαθαίνουμε.

Ποιος είναι λοιπόν ο κακός που μας «θάβει» ύπουλα στον άλλο φίλο μας;

Σίγουρα πρέπει να είναι αφελής για να το κάνει γιατί σίγουρα υπάρχουν πιθανότητες να το μάθουμε..είναι αφελής;Είναι κακός;Ζηλεύει; Μα τι κάνει τελικά;

Μόνη επιλογή το τώρα για να κρατήσει η φιλία σας για πάντα.

Ζύγισμα μέτρημα! Οι άνθρωποι είναι απλοί εμείς τους κάνουμε πολύπλοκους. Δύο άνθρωποι εναντίον ενός λοιπόν! Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Ελέγχουμε συμπεριφορές λόγια κινήσεις πράξεις και ψυχή του παρελθόντος και το πόρισμα πιστέψτε με θα βγει μόνο του. Μη κάνετε το λάθος να πράξετε γρήγορα.Με πολύ λίγη υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε να ξεκαθαρίσουμε πραγματικά ποιους έχουμε δίπλα μας! Χωρίς να χρειαστεί να πληγώσουμε κανένα και ειδικά ίσως και κάποιον που δε φταίει. Και ο πόνος δύσκολα φεύγει.

Σκέψη και μετά πράξη αγαπημένοι μου για να έχουμε για ΠΑΝΤΑ τους σωστούς ανθρώπους δίπλα μας…που πιστέψτε με τους χρειαζόμαστε πολύ!

Leave a Comment