Μόδα

Tutu skirts!

Μιλώντας για τις φούστες tutu το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Carrie Bradshaw από το Sex and the city, η οποία στους τίτλους έναρξης της σειράς φορούσε μια τούλινη φούστα αξίας μόνο 5 δολαρίων. Ήταν η αιτία για να αγαπήσουμε αυτό το κομμάτι και να το προσθέσουμε στην ντουλάπα μας. Έχει το δικό της στυλ μιας και θυμίζει κάτι ανάμεσα σε νεράιδα ή μπαλαρίνα αλλά έχει το πλεονέκτημα πως μπορεί να φορεθεί από όλους τους τύπους γυναικών. Πάμε να δούμε τι στυλ μπορούμε να δώσουμε φορώντας μια τούλινη φούστα.

Θα ξεκινήσω με τη πιο ρομαντική στιλιστική επιλογή και λίγο αλλά Carrie Bradshaw. Φορώντας μόνο ένα απλό μπλουζάκι με τύπωμα ή χωρίς ή ένα crop top μαζί με ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες είμαστε έτοιμες για μια βραδινή έξοδο με φίλες ή για το πρώτο μας ραντεβού.

Αν θέλουμε όμως να τη φορέσουμε ένα πρωινό είτε για να πάμε στη δουλειά μας είτε για καφέ είτε πηγαίνοντας στη σχολή τότε μπορούμε να επιλέξουμε κάτι πιο αθλητικό , τα αγαπημένα μας sneakers.

Από την άλλη για εσάς που είστε λάτρεις των all star μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζάκετ για λίγο πιο ροκ στυλ.

Για τέλος άφησα το πιο ροκ στυλ αλλά και λίγο πιο χειμερινό. Μιλάω λοιπόν για όσες θέλουν να το φοράνε με τα αγαπημένα τους μποτάκια είτε αυτά είναι ψηλά είτε χαμηλά.

About the author

Archontoula Achinioti