Μόδα

ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ

Σίγουρα, η ενδυμασία είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν κοπέλες . Υπάρχουν στυλ και στυλ . Αμέσως καταλαβαίνεις τη προσωπικότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση , δεν το κρίνεις όμως .  Ποια είναι όμως τα στυλ που μπορεί να συναντήσεις στη σχολή σου;

                                            Συντηρητικό look

images

Ένα συντηρητικό στυλ είναι απλό , ένα τζιν, ένα πουλόβερ ή ένα πόλο μπλουζάκι με μποτάκια και σχολική τσάντα. Τι είναι αυτό όμως που ολοκληρώνει το συντηρητικό στυλ; Το χτένισμα, η γαλλική πλεξίδα ή μια αλογοουρά!Σαφώς δε ξεχνάμε τη τσάντα, που θα είναι είτε μια σχολική ή μια μαύρη δερμάτινη!

                                                   Casual look 

casual-look  Απλό, στυλάτο, καθημερινό!Ένα look με το οποίο μπορείς να       βγεις και για ποτό μετά τη σχολή για να χαλαρώσεις. Ένα jean ,   ένα απλό τοπάκι και all star και είσαι έτοιμη , αλλά μη ξεχνάς    ότι τα αξεσουάρ είναι αυτά που ολοκληρώνουν την εμφάνιση  σου. Χρησιμοποιήστε ένα φουλάρι, ένα δερμάτινο μπουφανάκι ή  μια μακρυά ζακέτα και μια τσάντα ώμου και είστε έτοιμες!

                             

                                            Boho look 

small_celebrities-embracing-the-boho-trend-fustany-fashion-celebrity-style-3p5c9xr-l-610x610-jewels-jewelry-bracelets-stacked-bracelets-feathers-hippie-indie-boho-chic-beads-goldboho-chic-style-for-festivals-14

Αυτό το look το συναντάς συνήθως στις πολυτεχνικές σχολές.Είναι ωραίο , άνετο, χαλαρό και μπορείς άνετα, με τα ρούχα αυτά να συνεχίσεις τη μέρα σου και πέρα από τη σχολή να τα φορέσεις και για ένα χαλαρό ποτάκι.Το boho look αποτελείται από αέρινα , μονόχρωμα ρούχα ή με μοτίβα ethnic που επαναλαμβάνονται σε όλο το ύφασμα και ολοκληρώνεται με ξύλινα σκουλαρίκια ή κολιέ! Α και μη ξεχνάμε, ότι μια τσάντα σουέτ με κρόσσια,είναι ότι πρέπει και για σχολή και για βόλτα και με το boho look είναι ο κατάλληλος συνδυασμός!

                                                  Athletic look 

0dc9fc8d2358f8aeddda6073486fffbb

Images by Jesse Maricic & Micah Gianneli | info@controlecreatif.com | www.controlecreatif.com

Κι όμως δε το συναντάς μόνο στις σχολές ΤΕΦΑΑ. Είναι το πιο άνετο ,στυλάτο και μέσα στη μόδα το athletic look,  πάντα βέβαια με το κατάλληλο συνδυασμό ώστε να μπορέσεις να τονώσεις το ωραίο και καμπύλο σώμα σου.Ένα μαύρο κολάν , ένα άσπρο τοπάκι και με τα ωραία σου αθλητικά το συνολάκι σου είναι έτοιμο.

                                       Black Outfit Look 

cc21a38ff4046d116a9bc9071dc86764e132b5c2b72ef71bbd92208c70c0056e images-4

Το ποιο σκοτεινό,sexy-για κάποιους ναι ,γιατί όλο αυτό το μαύρο κάτι κρύβει και τους τραβάει τη προσοχή- και πλέον μοδάτο look.Μέσα στο χειμώνα παρατηρείς πολλές φοιτήτριες που έχουν υιοθετήσει το look αυτό και όντως τραβάει τη προσοχή.Όμως για να μη το παρακάνουμε,ένα κολιέ από αλυσίδες ή κρίκους σκουλαρίκια, σε κάνουν πιο εντυπωσιακή .

 

 

Leave a Comment