Ανθρωπινες Σχεσεις

Οι πιο συχνοί λόγοι χωρισμού!

 

Λένε πως κάθε σχέση έχει ένα τέλος, καλό ή και κακό. Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από μια μακροχρόνια σχέση αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου τα πάντα και να ξεκινήσεις μια «καινούργια» ζωή. Οι λόγοι που χωρίζει ένα ζευγάρι σίγουρα είναι πολλοί, τους πιο συχνούς όμως θα τους δούμε παρακάτω.

  • Εμπιστοσύνη. Όσο περνάει ο καιρός αντί να εμπιστεύεσαι το άλλο σου μισό, κάνεις σκηνές και ζηλεύεις όλο και περισσότερο. Δείχνεις πως δεν τον εμπιστεύεσαι και αυτό δεν είναι και το καλύτερο.
  • Κοινά ενδιαφέροντα; Αν δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, σίγουρα κάποια στιγμή αυτό θα επηρεάσει την σχέση σας όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
  • Οικονομικά προβλήματα. Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στις μέρες μας. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που επηρεάζονται από την οικονομική κατάσταση αλλά και την ανεργία.
  • Ρουτίνα! Μέτα από χρόνια και τίποτα δεν είναι διαφορετικό. Αν η ρουτίνα στη σχέση σας δεν μπορεί να αλλάξει και όλες οι προσπάθειες αποτυγχάνουν μάλλον πρέπει να δεις τα πράγματα από άλλη πλευρά.
  • Λόγια τρίτων. Πολλές φορές τρίτα πρόσωπα «βάζουν» το χεράκι τους, προσπαθώντας να εισχωρήσουν στα προσωπικά σας και σίγουρα σε πράγματα που δεν τους αφορούν. Αν εσείς με την συμπεριφορά σας τους αφήνετε κάνετε μεγάλο κακό στη σχέση σας.
  • Έλλειψη χρόνου. Δουλεύετε κάθε μέρα και διαφορετικές ώρες και επιστρέφετε στο σπίτι κουρασμένοι και έτοιμοι για ύπνο. Σίγουρα δεν είναι σοβαρός λόγος χωρισμού, όμως είναι από τους πιο συχνούς καθώς τα ζευγάρια θεωρούν πως χάνεται η επικοινωνία.

Leave a Comment