Μόδα

Τα mules ξανα στην μόδα!

Τα mules είναι ξανά στην μόδα και  θα φορεθούν πολύ φέτος την άνοιξη, μάθε και εσύ την ιστορία τους και πως να τα φορέσεις!

Πλατφόρμα ή flat, peep toe ή κλειστό πάντα όμως αφήνοντας το πίσω μέρος του παπουτσιού ανοιχτό! Τα παπούτσια αυτά έχουν μια ιστορία όμως, αυτό το σχέδιο παπουτσιού λοιπόν δεν είναι καινούργιο προέρχεται από την αρχαία Ρώμη όπου υπήρχε το σχέδιο mulleus calceus που  μοιάζει πολύ με τα τωρινά mules.

Η Marilyn Monroe τα ξανά έφερε στην επιφάνεια και τα ανέβασε κοινωνικά αφού μισό αιώνα πριν ήταν παπούτσια για το σπίτι και έπειτα για τις ιερόδουλες, οι εποχές που τα mules ήταν στο προσκήνιο είναι οι δεκαετίες 50-60 και ξανά στα 90s-2000, και φυσικά είναι ξανά στην μόδα την φετινή άνοιξη!

Μετά από τόσα χρόνια λοιπόν που η μόδα επανέρχεται τα mules είναι πιο βολικά από τα προηγούμενα χρόνια και ακόμα πιο σέξυ! Φόρεσε και εσύ τα αγαπημένα και συνάμα παράξενα αυτά παπούτσια από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα το στυλ σου!

Φοριούνται με τζιν με φορέματα, ανάλογα με τα ρούχα και το στυλ. Τα mules υπάρχουν και σε flat οπότε είναι πολύ εύκολο να φορεθούν τις πρωινές ώρες και να δώσουν ένα ύφος άλληςδεκαετίας στο ντύσιμο σας.

About the author

Kατερινα Κοσιδεκακη

Φοιτήτρια
Τεχνολόγων Γεωπονων (Καλαματα)- ΜΜΕ (Αθηνα).